Jejich první dovolená na Maledivách proběhla ještě v utajení, na té další už se zamilovaný pár schovávat ani nesnaží. Pro druhou dovolenou si rodinka vybrala exotický Zanzibar se zastávkou v Dubaji - a tamní luxus překvapil i samotnou Moniku. Z té spokojenost přímo čiší. A ještě aby ne! Našla muže svých snů, jenž se, alespoň podle jejích příspěvků na sociálních sítích, láskyplně stará i o její dceru Ruminku. Tu má zpěvačka z předešlého vztahu s MMA bojovníkem Makhmudem Muradovem (32).

„Když jsme řešili celou naši dovolenou, chtěla jsem místo, kde bude spokojená Ruminka, kde si vyhraje a bude to kids friendly. Jsme tu a jsme nadšeni,“ pochlubila se Bagárová exkluzivním hotelem, který má vlastní dětský klub s hernou. A také o dospělé je tam postaráno jako v ráji. Privátní snídaně s výhledem na osamělou pláž s bílým pískem a průzračným mořem je opravdu jako z pohádky. „Takhle nádherný moře jsem opravdu nečekala,“ přiznala spokojená Monika.

V začátcích si Monika svůj nový vztah pečlivě chránila, jakmile se ale utvrdila, že jí to s boháčem z Karlových Varů bude klapat, vyznala se mu i veřejně. „Potkala jsem anděla. Krásný srdce, krásnou duši plnou lásky, pokory a laskavosti. Miluju Tě,“ vzkázala šťastná zpěvačka.

Video
Video se připravuje ...

Monika Bagárová: Nikdy jsem netušila, že můžu mít dvě srdce. David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
41 fotografií