Já bych řekla, že to byl možná můj nejtěžší rok. Proběhly obrovský změny v mém životě. Byl velmi velmi smutný jednu chvíli a pak vlastně zároveň ten nejšťastnější. Jak já říkám, všechno špatný je k něčemu dobrý, a i když si v tu chvíli myslíte, že všechno skončilo a není cesta dál, tak tu odpověď získáte časem, proč to tak bylo. A já jsem ji získala právě teď,“ svěřila Monika Bagárová pořadu Showtime na Primě.

Letošní rok byl totiž pro zpěvačku opravdu plný změn. Loni o Vánocích informovala o rozchodu s Muradovem, pak přišel návrat, ale vztah už zřejmě skutečně slepit nešel, a tak následoval další rozchod. Ovšem kromě toho ji letos potkaly i příjemné věci, třeba stěhování do nového domečku v Brně, ale hlavně našla novou lásku.

Tím šťastným je sympatický podnikatel z Karlových Varů Leonard Lekaj (31) a Monika na něj zatím pěje jen samou chválu. „Je velmi chápavý a toho si strašně vážím a vlastně to máme nastavené velmi pěkně, oba jsme rozumný lidi, kteří ví, co je v životě důležitý, a já jsem ráda, že to prostě bere, zvládá  a dokáže se nad některými věcmi zasmát,“ popsala, co se jí na novém příteli líbí.

A dodala, že jim nevadí ani vzdálenost, kterou musí urazit, když se chtějí vidět. „Umíme si zorganizovat čas tak, abychom spolu byli,“ prozradila Bagárová, která v poslední době září jako sluníčko.

Video
Video se připravuje ...

Monika Bagárová: Nikdy jsem netušila, že můžu mít dvě srdce David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
47 fotografií