Novinku z rodinného okruhu sdělila Monika na svém instagramu. „Rodiče. Mamka dnes slaví 47. narozeniny. A táta ji po 30 letech společného života požádal o ruku,“ prozradila zpěvačka u fotky, na níž jsou zásnuby zachyceny.

„No, tak příští rok bude veselka,“ zaradovala se Bagárová a svým rodičům poslala krásný vzkaz: „Mami, tati buďte šťastní, ať Vás láska, zdraví a boží požehnání provází celý život. Děkujeme s Natálkou za to, jak jste nás vychovali. Za to, že máme srovnané životní hodnoty a nikdy nám nechyběla láska, porozumění a otevřená náruč.“

Následně ještě poděkovala Bohu. Sama ještě neměla to štěstí, aby mohla obléct svatební šaty a postavit se před oltář. S expartnerem Makhudem Muradovem (32), s nímž má dceru Rumii (2,5), sice byla (s přestávkami) poměrně dlouhou dobu, ale oficiální „ano“ si nikdy neřekli. Teď se Monika, známá i ze SuperStar, pochlubila novým vztahem. Ale na myšlenky na vdavky je asi ještě brzo. Ale samozřejmě nic nebrání tomu, aby na svatbě rodičů chytila svatební kytici. A pak... už se uvidí.

Radost však fanouškům a kolegům očividně udělala už teď. „Neke! To je krásný! Gratulujuuu,“ okomentovala zásnuby Moničiných rodičů herečka Patricie Pagáčová (33). Společně ostatně dámy seděly v porotě SuperStar, a tak je pojí zřejmě i přátelství.„Omg yeeeees,“ radoval se zase Ben Cristovao (35), mimochodem také expartner Bagárové.

Další lidé v komentářích si z události docela stříleli. „To je rychlovka po 30 letech,“ vtipkoval například někdo a další zmiňovali, že se nějak unáhlili, případně že po takové době už je svatba zbytečností. Řada lidí si navíc myslela, že už sezdáni jsou, a tak se jen divila. Bylo ale poznat, že jim jejich štěstí všichni přejí.

Video
Video se připravuje ...

Monika Bagárová: Nikdy jsem netušila, že můžu mít dvě srdce David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
51 fotografií