Seznámili se díky Česko Slovenské SuperStar v roce 2009. Monice bylo tehdy patnáct let a Benovi dvaadvacet. Zakoukali se do sebe a tvořili pár, fanoušci je milovali. Nicméně roku 2012 oznámili rozchod, protože měl exotický zpěvák Moniku hned několikrát podvést.

„Myslím, že si každý z Vás zaslouží vědět, že s Benem už spolu nejsme,“ napsala na facebook Bagárová, která s Cristovaem randila od listopadu 2010. Zlá krev mezi nimi ale očividně nepanuje, protože se opět sešli a spojili síly!

Společně totiž pracují na nové písničce. Na sociálních sítích sdíleli fotku z nahrávacího studia, na které se oba usmívají a vypadají šťastně. Jde skutečně jen o spolupráci na skladbě? Podle fanoušků nikoli!

Video
Video se připravuje ...

Monika Bagárová: Nikdy jsem netušila, že můžu mít dvě srdce. David Turek, Elmer Carvalho

„Nevím proč, ale hned jak jsem vás viděla spolu na fotkách, něco mi říká, že to možná znova zajiskří. Jak se říká, stará láska nerezaví. A teď jsou i starší a rozumnější celkově,“ napsala jedna z obdivovatelek. „Já vás miluju přesně 11 let,“ okomentovala snímek modelka Veronika Kašáková.

Jestli se k sobě ale někdejší pár vrátil, zatím zůstává nejasné. Třeba nám napoví jejich společná písnička, která by měla vyjít již brzy na Moničině albu. Každopádně jsou oba oficiálně singl. Monika se po rozchodu s bijcem Makhmudem Muradovem stará o dceru Ruminku.

Fotogalerie
47 fotografií