Tohle si tedy mohla odpustit! To si alespoň vedle řady Britů myslí i bývalý kuchař princezny Diany, Darren McGrady. Meghanino posměšné pukrle se mistra gastronomie velmi dotklo. A je přesvědčen, že ani sám Harry z něj nebyl nadšený.

Meganv dokumentu přirovnala náštěvu u královny k návštěvě America's Medieval Times – řetězci jídelních kabaretů se středověkou tematikou. Fakt, že se panovnici musela poklonit, jí přišel legrační a před kamerami pak z legrace pukrle napodobila.

„Výraz na jeho tváři, když se jeho žena směje, že se musí královně uklonit, za mě říká všechno,“ vyjádřil se kuchař pro britský Daily Mail. Harry skutečně na manželku hledí jaksi zamyšleně a nakonec se jen pousměje na půl pusy. 

„Znám Harryho od doby, kdy jsem ho držel jako miminko, zatímco princezna Diana jedla cereálie na hradě Windsor,“ uvedl McGrady. S tím, že by se Meghan měla Dianě velmi podobat, jak Harry tvrdí, naprosto nesouhlasí.  

„Princi Harry, s úctou, pane, vaše žena nikdy nebude jako vaše matka, vůbec se jí nepodobá. Princeznu Dianu jsem znal 15 let. Ani zdaleka,“ vzkázal princi. 

Kuchař zdůraznil, že si Meghan sama vybrala přivdat se právě do britské královské rodiny. Stejně jako mnozí jiní vnímá její výstup jako neuctivý a nezdvořilý. Ať už si myslela cokoli, Diana si přece jen z královny nikdy veřejně žerty netropila...

 

Video
Video se připravuje ...

Forejt o novém dokumentu Netlfixu o Harrym a Meghan: Ničí rodinná pouta na generaci dopředu Petr Macek

Fotogalerie
171 fotografií