Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

5 nej šokujících odhalení z dokumentu Harryho a Meghan: Chladná Kate i nenávist k otci!

/
  • Nový dokument Harryho a Meghan
    8. prosince 2022 ● 12:08

    Dokument Harry & Meghan o životě britského prince a jeho americké manželky je konečně venku! Alespoň tedy jeho první tři epizody. Platforma Netflix je zveřejnila ve čtvrtek ráno. Jaká nejvíce šokující slova zatím zazněla?

  • 1.

    2,5 miliardy

    Už v upoutávkách na dílo Harry prozradil, že manžele motivovala hlavně snaha říct svou vlastní verzi příběhu. V díle za bezmála 2,5 miliardy korun se skutečně vynasnažili; nikoho zřejmě nepřekvapí, že zazněla nejedna šokující informace. 

  • 2.

    Obětovali se jeden pro druhého 

    Harry a Meghan vyzdvihli například fakt, jak se jeden pro druhého díky své velké lásce ochotně obětovali. 

    „Obětovala všechno, co znala, a vzdala se své svobody, aby se ke mně mohla připojit v mém světě,“ ocenil princ svou manželku. „A záhy poté jsem já obětoval všechno, co jsem znal, a připojil se k ní v jejím světě,“ pokračoval. 

  • 3.

    Meghan bez otce

    Americký cenami ověnčený kameraman a režisér Thomas Markle (78) by si zřejmě dílo raději pouštět neměl... V souvislosti s královskou svatbou se totiž jeho urozený zeť nechá slyšet, že Meghan žádného otce nemá! 

  • 4.

    Archie na kole

    Dokument obsahuje i dosud nikdy nespatřené záběry malého Archieho (3,5), jak se učí jezdit na kole. Chlapec nadšeně jede na dětském bicyklu, zatímco táta Harry tlačí jeho sestřičku Lilibet (1,5) na odrážedle. 

  • 5.

    První setkání Meghan a Kate

    Meghan se rozpovídala zase o prvním setkání se svou švagrovou, princeznou Kate Middletonovou(40). „Měla jsem na sobě roztrhané džíny a byla jsem bosa,“ svěřila se hvězda seriálu Kravaťáci. Rozdíly mezi ženami ale oblečením zdaleka nekončily. „Vždycky jsem se ráda objímala. Nevěděla jsem, že je to pro Brity tak ožehavé,“ pokračovala vévodkyně. 

    Meghan pak prý velmi rychle pochopila, že se formálnost zevnějšku propsala i do princeznina nitra. Čekala totiž, že si za zavřenými dveřmi Kate oddechne; to se ale nestalo. „Ta formálnost pokračovala, překvapilo mě to,“ svěřila se. 

  • 6.

    Drsné nároky

    Ačkoli Harry zřejmě nikdy britským králem nebude, na jeho manželku stejně čekal svět silných očekávání a nesvobody. „Někteří členové rodiny si říkali: ,Moje žena si tím musela projít, tak proč by se s tvojí přítelkyní mělo nakládat jinak? Proč by se vám mělo dostávat zvláštního zacházení? Proč by měla být chráněna?'“ popsal princ. 

     

    Královská rodina prozatím odmítla nový dokument jakkoli komentovat. Další tři epizody vyjdou 15. prosince.

    Video
    Video se připravuje ...

    Harry a Meghan v dokumentu, který bude bolet! Netflix, The Duke and Duchess of Sussex, idh

    Fotogalerie
    196 fotografií

     

     

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 13

.tg.bb: Mně to přišlo v pohodě. Královská rodina jsou takové zvláštní figurky v pohádkovém světě. Jejich pravomoce jsou nulové, jejich spotřeba obrovská. Ale žít ve zlaté kleci neumí každý. Je to taková hra na to, že jsou jiní, a přesto stejní. Harýk má nepěkné vzpomínky na dětství, kdy jim byli neustále v patách paparazzi. Jeho máma žila s nevěrníkem a po rozvodu nevěděla, co se sebou. Palác jí to nijak neulehčoval. Zato nevěrník Karel by z obliga...
Harýk chce žít po svém, ale zároveň chce mít podíl na bohatství, které Koruna přináší. Jak by ne, je následník trůnu historicky největšího impéria. Které mimo jiné, jak padlo v dokumentu, tak nějak nevyřešilo svůj vztah k otrokářsví. Vždyť kdo maká v GB? Pákistánci, Indové, Afričani... prostě koloniální dědictví, přičemž člověk tmavší pleti se kupodivu stále bere jako něco nižšího.
Dokud to svět bude zajímat, budou se takové "skandální" dokumenty točit. A lidi to zajímá, dívají se. Třeba se koukne i Kaťuša, co si dokáže obléci - považte - nejen róbu za desítky tisíc, chuděra, ale i šatičky z běžné konfekce. Bomba ženská.

(13. 12. 2022 17:40)

levandulova: Nuda, nic noveho ani bombastickeho. Pocit za ucelem rychleho vydelani penez a madam herečka, kterou v Hollywoodu nikam neobsadili si strihla hlavni roli, konecne. Sedi tam jak princezna ze Saby 🤣

(11. 12. 2022 08:27)

1pravda1: viděla jste to?

(10. 12. 2022 19:34)

1pravda1: nádherný dokument - nic proti královské rodině - první tři díly, je to o dětství harryho a meghan, potom o Dianě, celkově o Británii a historii otroctví, že má královská rodina smlouvu s bulvárem, a pokud jim nedodávají informace tak si něco bulvár vymyslí... zatím je to super, fakt pojato dokumentárně... kdo jste to neviděl, tak nekritizujte, není co

(10. 12. 2022 19:32)

Milla: Co takhle mlčet když nic nevím?Co je na ní studeného a co víte o protokolu?Nic,co.

(09. 12. 2022 12:19)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy