Právě dnes, 8. prosince, má na Netflixu vyjít první část nového dokumentu o páru Harry a Meghan, pokračování pak má přijít 15. prosince. Už teď to ale v britské královské rodině pořádně vře. 

Již ukázky totiž některým lidem pořádně hnuly žlučí. Vyplývají z nich totiž poměrně drsná obvinění - královská rodina je podle nich rasistická a vůbec se nesnažila ochránit Meghan. 

Navíc už teď je jasné, že ze strany Harryho a Meghan, respektive tvůrců dokumentu, se jedná leckdy o falšování skutečností. Už dopředu bylo odhaleno, že aby vévodové ze Sussexu podtrhli »svou pravdu« o zásazích médií, použili fotky z doby, které ale pochází z Harryho jiného vztahu.

Hlavní otázkou, která teď ale všechny pálí, je, jak bude reagovat nový král Karel? Harryho otec má totiž coby panovník při ruce všechny možnosti, jak nezdárnou dvojici potrestat za jejich nepěkná tvrzení. Dokonce už padly spekulace i o tom, že by mohl syna a jeho choť definitinvě připravit o jejich tituly. 

Královská expertka Angela Levin pro The Sun vysvětlila, že to může znamenat další problémy. „Pokud dojde k tomu, že jim budou tituly odebrány, může se vše zhoršit. Nastane tím možnost královskou rodinu dostat před soud a někteří soudci by mohli rozhodnout v jejich prospěch a tituly jim přiklepnout.“

A tak sice možnost odebrat tituly, které dostali jako dárek ke svatbě od Alžběty, sice existuje, ale paradoxně by mohla vše ještě zkomplikovat. 

V britské královské rodině se zkrátka nenudí. A to ještě ani nevyšla Harryho explozivní kniha The Spare... Ta také může ještě přílít do pomyslného kotle...

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan v dokumentu, který bude bolet! Netflix, The Duke and Duchess of Sussex, idh

Fotogalerie
148 fotografií