Zapomeňte na známky únavy. Kate rozdávala úsměvy, jak se na skutečnou princeznu sluší a patří. K tomu jí dopomohly šarlatové šaty od návrhářky Jenny Packhamové (57) a tiára s lotosovým květem.

Pocta královně

Právě dnes uplyne čtvrtrok od chvíle, kdy na zámku ve skotském Balmoralu zesnula britská královna Alžběta II. (†96). Celá rodina jí od té doby při každé příležitosti vzdává nejrůznější pocty. V případě oficiálních státních večeří a banketů si například dámy z čela královské rodiny připínají na srdce žlutou stuhu s Řádem královské rodiny, kde je na slonovinovém medailonku namalován portrét mladé Alžběty.

Harry dnes vypustí výbušný dokument!

Zcela opačně památku babičky dnes uctí princ Harry (38). Na Netflixu se dnes objeví první tři díly dokumentu Harry a Meghan, v němž bude rodinu osočovat z ústrků. Člověk z produkce Netflixu britskému listu The Mirror potvrdil, že obavy, které královská rodina z dokumentu má, jsou naprosto oprávněné. „Je to mnohem horší, než si vůbec dokáží představit. Bude to opravdu velmi výbušné a hodně je to poškodí!“ avizuje člověk znalý celého obsahu. Díly 4, 5 a 6 pak publikum dostane za týden.

Video
Video se připravuje ...

Pět věcí, které má Kate Middleton společné s princeznou Dianou. Videohub

Fotogalerie
60 fotografií