Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Všechna tajemství jdou ven! Harry a Meghan, příběh, který jste ještě neslyšeli

Autor: Ivan D. Hladík - 
1. prosince 2022
15:36

Jejich vztah připomíná mnoho jiných: Potkali se, prožili bouřlivý románek, zamilovali se, vzali se, měli děti a vybudovali si život založený na sdílených hodnotách a vzájemné podpoře své práce a ambicí. Vévoda a vévodkyně ze Sussexu ale nejsou obyčejný pár.

Jejich příběh je jedním z nejsledovanějších milostných příběhů v historii a dokonce ani ti nejzaujatější fanoušci a následovníci jejich příběhu ho ještě nikdy neslyšeli takto vyprávět. Harry a Meghan je naprosto unikátní a bezprecedentní šestidílný dokumentární seriál, který zkoumá jejich vztah od prvních dnů námluv až po výzvy a kontroverze, které je přiměly k odchodu od královské rodiny. Série obsahuje rozhovory s příbuznými a přáteli, kteří nikdy předtím o vztahu páru veřejně nemluvili, stejně jako s historiky a novináři, kteří rozebírají, jak média ovlivnila vztah Harryho a Meghan ke královské rodině a Commonwealthu jako celku.

Podívejte se na první upoutávku pořadu:

Video  První záběry: Harry a Meghan, příběh, který jste ještě neslyšeli  - Netflix, idh
Video se připravuje ...

Seriál Harry a Meghan, který bude brzy uveden na Netflixu, režíruje Liz Garbus, která byla dvakrát nominována na Oscara a získala cenu Emmy, ve spolupráci s výkonnými producenty Ericou Sashin, Markem Monroe, Danem Coganem, Benem Browningem a dalšími.

new era ( 2. prosince 2022 16:46 )

👍 presne tak 😡

Milla ( 1. prosince 2022 20:44 )

O královně která byla panovnicí 70 let byl natočen dvoudílný dokument.Meghan a Harry strávili v královské rodině 17 měsíců.Jak kdyby nestačilo že o těch 17 měsících žvaní dva roky,ještě vyjotí šestidílný seriál.No a ještě ke všemu úpěnlivě touží po soukromí.

Zobrazit celou diskusi