Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zpověď královských rebelů na Netflixu budí rozpaky: 4 prokázané lži v dokumentu Meghan a Harryho!

/
  • První tři díly Netflix uvolní divákům dnes, díly 4 až 6 o týden později (15. prosince).
    8. prosince 2022 ● 10:38

    Přesně čtvrt roku po smrti královny Alžběty II. (†96) se má britská monarchie znovu otřást. Netflix pošle do světa dlouho očekávaný šestidílný seriál Harry a Meghan. Princ v něm tvrdí, že královská rodina hraje »špinavou hru«. Ale je to tak doopravdy?

    V nejnovější upoutávce na štědře zaplacený film – hovoří se o dlouhodobé smlouvě páru a Netflixu za 100 milionů dolarů – princ Harry (38) srovnává úděl své ženy Meghan (41) s osudem tragicky zesnulé matky Diany (†36). „Nechci, aby se ta historie opakovala!“ říká ryšavý králův syn.

    Naznačuje, že Meghan vpadla do rodiny a ihned se stala hvězdou a miláčkem všech, aby proti ní pak rodina a tisk rozpoutali nenávistnou kampaň. „Zlomilo se to takhle,“ luskne Meghan prsty. „A nikdo vás nechrání,“ lamentuje, zatímco v ukázce běží záběry, kterak davy senzacechtivých fotografů pronásledují Dianu, Kate (40) i ji samotnou. „Hovořme o bolesti a utrpení žen, které se přivdají do této instituce,“ nastoluje Harry téma.

    Od svědků zaznívají slova o nenávistné kampani a rasové podjatosti, Harry dokonce naznačuje útoky ze strany rodiny, která chrání nastolenou hierarchii! „Samozřejmě dochází k únikům informací, ale také k podstrkování příběhů,“ prohlásil dokonce. „Je to špinavá hra,“ má jasno. Nikdo nezná úplnou pravdu. My plnou pravdu známe,“ kasá se vévoda ze Sussexu.

  • 1.

    Kontrola odhalila podvody na diváka

    Britská média ovšem ihned podrobila první zveřejněné záběry detailní kontrole a ukázala, jak s »pravdou« princ, jeho choť a Netflix zacházejí... Už v první upoutávce byly nalezeny falešné, s jejich životem nijak nesouvisející záběry, a pozadu nezůstala ani druhá upoutávka.

    Zasvěcenec z produkce: Hodně je to poškodí

    Člověk z produkčního oddělení potvrdil, že obavy, které má královská rodina, jsou naprosto oprávněné. „Je to mnohem horší, než si vůbec dokážou představit,“ řekl a dodal: „Bude to opravdu velmi výbušné a hodně je to poškodí.“

  • 2.

    LEŽ Č. 1 Armáda fotografů

    Záběr z prvního traileru. Jeden z fotografů v této skupině, Doug Seeburg z listu The Sun, poznal, že objektivy tady vůbec nemíří na členy královské rodiny, ale sedí kolem rudého koberce na premiéře filmu o Harrym Potterovi v červnu 2011. Tedy pět let předtím, než se Harry a Megan vůbec poznali! Nikdo z královské rodiny tam tenkrát ani nebyl... „Harry si to asi neuvědomuje, ale použití falešných záběrů oslabuje celou pointu toho, oč se snaží,“ přidává fotograf.

     

  • 3.

    LEŽ Č. 2 Paparazzi na balkoně

    Snímek vyvolává dojem, že paparazzi špehuje a fotí Sussexovy s malým Archiem na rukou tajně z balkonu. „To je naprostá parodie! Záběr pochází z oficiální návštěvy v rezidenci arcibiskupa Desmonda Tutua v Kapském Městě. Akreditováni tam byli pouze tři novináři včetně mě, což dokonce Harry a Meghan odsouhlasili,“ ozval se na twitteru novinář Robert Jobson (58).

  • 4.

    LEŽ Č. 3 Nálet na limuzínu

    Další záběry fotografů atakujících dveře limuzíny rovněž pocházejí z akce, s níž Sussexové nemají nic společného. Fotografové se pokoušejí ulovit záběr Michaela Cohena (56), právníka tehdejšího amerického prezidenta Donalda Trumpa, když v roce 2019 nastupoval do vězení.

  • 5.

    LEŽ Č. 4 Harry v davu

    Kratičký záběr na Harryho, jenž si s naštvaným výrazem klestí cestu davem novinářů, a ještě rukou naznačuje, že nechce být fotografován, pochází ze září 2007, kdy si na londýnském letišti Heathrow vyzvedával svou tehdejší přítelkyni Chelsy. Tehdy samozřejmě Meghan také ani neznal...

    Video
    Video se připravuje ...

    Harry a Meghan v dokumentu, který bude bolet! Netflix, The Duke and Duchess of Sussex, idh

    Fotogalerie
    44 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 16

kinki: Uvedomuju si ti dvaja, ze ich okolie zacne pomaly od nich bocit uz len preto, ze su nespolahlivi a nemaju istotu, ze rovnako sa nezacne pisat aj o nich az budu ti dvaja potrebovat peniaze a spenazia vsetko co vedia o druhych.

(29. 12. 2022 09:50)

kinki: su rovnaki paraziti ako tito.

(29. 12. 2022 09:48)

stellastella: Shledla jsem dnesni dokument a působí na mne v kontextu receneho, pravdivě.
Pamatuju si dobu havárie Do a Di a spoustu snimku a hlavne teorii o smrti, ktera se stala v dusledku honitby s novinari.
Pouzite zabery ukazuji,jak pracuje bulvar a je jedmo pri jake prilezitosti to zrovna je.

(09. 12. 2022 18:01)

Milla: Nesmysl.Harry by mohl žít normální život ale evidentně o to nestojí.Jestli to nevidíte tak Harry s Meghan se snaží vést stejně veřejný život jako královská rodina a pokouší se torpédovat veřejné akce královské rodiny jak jen mohou­.Mimoc­hodem­,přes­ně totéž dělali už jako členové královské rodiny kdy misto aby pracovali jako ostatní "pod kralovnou",ve prospěch rodiny tak se neustále pokoušeli strhnout pozornost na sebe.Takže vynechte prosím tu ufňukanou historku jak chtěli žít normálně.Jako Diana.Ta taky dělala psí kusy aby byla na prvních stránkách.

(09. 12. 2022 12:32)

Milla: Za každou cenu ne,jen jste zase naprosto odignorovala fakt že neustále lžou.Přes dvacet zdokumentovaných lží v rozhovoru u Oprah včetně zfalšovaných novinových titulků a ve svém duchu pokračují vesele dál.Všimla jste si že pro potvrzení svých keců použili záběry které s nimi nemají vůbec nic společného?Lhaní vám nevadí?

(09. 12. 2022 12:25)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy