Americká instruktorka jógy Doria Raglandová si zřejmě nikdy ani nepomyslela, že by se jednou jejím zetěm mohl stát právě britský princ. Přesto to ale přesně takhle nakonec dopadlo. Ačkoli tím pro její dceru nastaly těžké časy, kdy musela kompletně změnit svůj dosavadní život a přijmout standardy královské rodiny, Doria je za svého zetě ráda.

V novém dokumentu slavných manželů z dílny Netflixu s názvem Harry & Meghan prozradila, že okamžitě věděla, že je Harrypro její dceru ten pravý! 

O románku se prý dozvěděla už v jeho počátstcích v roce 2016. Meghantehdy hrála Rachel Zaneovou v seriálu Kravaťáci (Suits) a své mámě jednou zavolala s pikantní novinkou.

„Vzpomínám si na ten rozhovor. Meghan zašeptala: ,Mami, já jdu na rande s princem Harrym, popsala Doria. „Taky jsem začala šeptat a řekla jsem ,pane bože!'“ Už během prvního telefonátu Meghan matce vysvětlila, že jde o přísně tajnou záležitost. 

„Na začátku to bylo takové... Nikdo to nesměl vědět,“ prozradila babička Archieho(3,5) a Lilibet (1,5), kteří ze vztahu nakonec vzešli. 

Doria neprozradila, kdy a za jakých okolností se s Harrym poprvé osobně setkala. Řekla ale, že ihned poznala, že je pro její dceru ten pravý. „Měřil 185 centimetrů, byl to pohledný, zrzavý muž, skvěle vychovaný. Byl moc milý. Vypadali spolu šťastně. Byl to ten pravý,“ popsala své dojmy. 

Nakonec se ukázalo, že měla pravdu. V sobotu 19. května 2018 v kapli sv. Jiří na hradě Windsor si milenci řekli své „ano“ a dnes spolu mají dvě děti. 

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan v dokumentu, který bude bolet! Netflix, The Duke and Duchess of Sussex, idh

Fotogalerie
73 fotografií