Tři měsíce po svatbě se manželství Makarenko a Pánka otřáslo v základech. 9. listopadu byl totiž Tánin manžel ve Skotsku zatčen a vzat do vazby. „Mohu potvrdit, že můj manžel byl ve skupině lidí, které zadržela skotská policie při nedávném výjezdu na fotbal. Od té doby žiji v nejistotě a obavách, anglosaské právo je diametrálně odlišné od toho českého, stejně jako postupy skotských úřadů,“ uvedla tehdy Táňa. 

Pánek si ve vazbě pobyl téměř tři týdny, koncem listopadu byl ale propuštěný na kauci a mohl se vrátit do Česka. Vánoce tak s chotí oslavili společně, také se svými rodiči. Nejdřív měli oběd v restauraci, pak už slavili doma u stromečku. „4. společné Vánoce, 1. jako manželé,“ pochlubila se snímky od nazdobeného stromečku šéfka jedné ze soutěží krásy. 

Video
Video se připravuje ...

Šéfka Miss Táňa Makarenko: První detaily o blížící se svatbě se zámožným podnikatelem! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

O pár dní později už manželé balili kufry a odletěli do tepla. Před tím se nechali zvelebit v salonu krásy, aby na dovolené vypadali jako ze žurnálu. Taťána se pochlubila mezipřistáním na letišti v Doha, kde si s Martinem čekání na další let krátili sklenkou vína. Podle všeho si pro vstup do nového roku zřejmě vybrali jako vhodné místo Maledivy. 

Fotogalerie
39 fotografií