Výlet na fotbalový zápas s partou přátel se nakonec zvrhl v noční můru a kdoví, jestli ne v dlouhé odloučení!

Zatímco měla Makarenko plnou hlavu příprav na další ročník soutěže, její manžel, který je spolumajitel cateringové společnosti Vyšehrad 2000 Group, vyrazil se třemi kamarády na fotbal do Skotska. Konkrétně na zápas fotbalistů pražské Sparty – Pánek je jejím dlouholetým skalním fandou – v Evropské lize na hřišti Glasgow Rangers před dvěma týdny.

Ještě den před zápasem na twitteru hecoval atmosféru přesdílením urážlivého příspěvku namířeném proti domácímu týmu. Po zápase, který Letenští projeli 1:2 a zkomplikovali si cestu za postupem do jarních bojů soutěže, mělo podle dostupných informací dojít k sexuálnímu incidentu party českých fandů s místní nezletilou dívkou, která později vše oznámila na policii.

„Můžeme potvrdit zadržení skupiny českých občanů ve Spojeném království. Náš zastupitelský úřad v Londýně a generální konzulát v Manchesteru jsou v kontaktu s rodinami zadržených,“ sdělil v pátek oficiální cestou mluvčí ministerstva zahraničí Daniel Drake.

Telefonní nahrávky

Podle informací Blesku si měli muži zaznamenávat sexuální hrátky s dívkou na své telefony, a důkazů by tak proti nim měla mít policie dostatek. Ve vazbě může Pánek zůstat až půl roku, přičemž mu v případě z usvědčení z trestného činu údajně hrozí až deset let vězení natvrdo! Takhle si asi šéfka České Miss své manželství nemalovala, když Pánkovi 18. srpna, tedy před pouhými 3 měsíci (99 dny), na golfovém hřišti nedaleko Prahy říkala své »ano«...

Zoufalá kráska

Modelka a šéfka soutěže krásy, která se za podnikatele Martina Pánka vdala po tříleté známosti, žije nyní ve strachu a nejistotě. „Mohu potvrdit, že můj manžel byl ve skupině osob, které zadržela skotská policie při nedávném výjezdu na fotbal,“ řekla Makarenko pro Super.cz neurčitě.

„Od té doby žiju v nejistotě a obavách. Anglosaské právo je diametrálně odlišné od toho českého, stejně jako postupy skotských úřadů. Komunikace s manželem je možná jen v minimální míře, sama tak mám bohužel jen minimum informací,“ posteskla si s tím, že je ale přesvědčená, že je to jeden velký omyl. „Doufám, že po víkendu budu vědět víc,“ napsala Blesku zoufalá Taťána.

Vyjádření kolegů

Vzhledem k tomu, že telefonní číslo Martina Pánka je nedostupné, kontaktoval Blesk cateringovou firmu Vyšehrad 2000 Group. „Martin je v zahraničí,“ opáčil na dotaz, zda můžeme s Pánkem mluvit, výkonný ředitel firmy Tomáš Bílek.

„Ano, to jsme tušili, není možné se mu dovolat. Víte o té kauze, že je ve Skotsku ve vazbě?“ zeptali jsme se. „Ano, to víme. Není možné se s ním teď spojit. Společnost Vyšehrad se k celé záležitosti odmítá vyjádřit, nebudeme to komentovat,“ dodal pro Blesk výkonný ředitel.

 

Video
Video se připravuje ...

Šéfka Miss Táňa Makarenko: První detaily o blížící se svatbě se zámožným podnikatelem! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
56 fotografií