Tehdy 26letou Sheilu Kennedyovou (dnes 61) vyhlásil magazín Penthouse modelkou roku, divočáka Axla Rose, jenž právě s GN’R dobýval svět, potkala v newyorském klubu a pokračovala s ním na soukromý večírek do hotelu.

„Podával kokain, šampaňské a další alkohol. Začal mi dělat návrhy, což mi zprvu nevadilo,“ vysvětlila Sheila, kterou ale zaskočilo, když záhy viděla Axla souložit s jinou modelkou. „Dělal jí to velice agresivně, řekla bych až bolestivě,“ uvádí v žalobě Kennedyová. Pak prý všechny kromě ní vyhodil a ji povalil na zem!

„Odtáhl mě do ložnice za vlasy jako nějaký jeskynní muž! Svázal mi ruce punčochami a znásilnil mě do konečníku!“ stojí v její verzi příběhu, s níž se vytasila po téměř 35 letech.

„Když bylo po všem, alespoň se omluvil,“ zakončuje žena, která prý po traumatu trpěla úzkostmi a depresemi. A Axlovo stanovisko? „Můj klient si nevzpomíná, že by se s touto ženou byť jen setkal. Tento incident se nestal,“ vzkázal přes advokáta.

Stát New York umožnil po dobu jednoho roku podat žalobu obětem sexuálního zneužívání, které by jinak bylo už dávno promlčené. Lhůta skončila ve čtvrtek.

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Feri získal moc příliš brzo, myslí si Pavlík Jiří Marek, Lukáš Červený

Fotogalerie
51 fotografií