V červenci loňského roku po velkém narozeninovém večírku spadl ze schodů a vážně si zranil hlavu. Měl rozsáhlé krvácení do mozku, zlomeniny v oblasti obličeje a také poškození zubů.

Týden byl v umělém spánku a nebylo jasné, zda vůbec přežije. Rodinu lékaři připravovali na ty nejhorší scénáře. I po třech týdnech, kdy už bylo jasné, že se tělo se zraněními popralo, příbuzné varovali, že po tak rozsáhlém krvácení do mozku může nastat i změna osobnosti.

A to se bohužel stalo a partner Táni Makarenko musel být na nějaký čas předán do odborné péče v jednom léčebném zařízení. 

Video
Video se připravuje ...

Šéfka Miss Táňa Makarenko: První detaily o blížící se svatbě se zámožným podnikatelem! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Stal se zázrak. Všichni jsme doufali, ale nikdo z nás nečekal, že bude stoprocentně stejný. Jsem šťastná, že tomu tak je. Neumím si přestavit, že by to bylo jinak. Člověka si vyberete s chováním, s vrozenou osobností, a kdyby se změnila, tak by bylo hrozně těžké se s tím naučit žít, fungovat s tím,“ řekla Super.cz Makarenko.

Lékaři jim moc nadějí nedávali. „Říkali, že může nastat spousta variant. Jedna z nich byla, že se nic nestane, ale necítili jsme z nich, že to je nejpravděpodobnější scénář. Vnitřně jsme se samozřejmě připravovali i na jiné varianty. Přesto jsme se modlili, aby byl v pořádku. A je,“ dodala Makarenko, která se za Martina letos v srpnu provdala. 

Tehdy netušila, co ji za tři měsíce od chvíle, kdy se stala paní Pánkovou, potká. Milovaný choť odletěl s partou přátel do Skotska na fotbalový zápas a následné zapíjení prohry českého týmu se zvrtlo natolik, že skončili v policejní cele. Podle dostupných informací mělo dojít k sexuálnímu incidentu skupinky českých fandů s místní nezletilou dívkou, která později vše oznámila na policii.

„Můžeme potvrdit zadržení skupiny českých občanů ve Spojeném království. Náš zastupitelský úřad v Londýně a generální konzulát v Manchesteru jsou v kontaktu s rodinami zadržených,“ sdělil v pátek oficiální cestou mluvčí ministerstva zahraničí Daniel Drake.

Podle informací Blesku si měli muži zaznamenávat sexuální hrátky s dívkou na své telefony, a důkazů by tak proti nim měla mít policie dostatek. Ve vazbě může Pánek zůstat až půl roku, přičemž mu v případě z usvědčení z trestného činu údajně hrozí až deset let vězení natvrdo!

Fotogalerie
60 fotografií