Jasmina na Štědrý den asi slzy neronila a jistě pod stromečkem našla luxusní dárky, ale při pohledu na manželův prsten posetý diamanty zbledla závistí.

„Je dobře vidět moje závist ve tváři?“ zeptala se kráska, když obdivně zírala na mohutný šperk, který si její muž nechal vyrobit. Podle soukromého výrobce jde o největší prsten, co kdy na území Česka a Slovenska někdo vyrobil.⁠ ⁠Jeho hodnota se vyšplhala až na dva a půl milionu korun.

Video
Video se připravuje ...

Patrik Rytmus Vrbovský na svatbě Vémoly: Co je v manželství nejdůležitější? Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

„Pojmenoval jsem ho pochopitelně Greatest of All Time, protože jsou na něm všechny moje sólo desky (Bengoro, Kral, Fenomen, Krstný Otec), které přinesly klíče k úspěchu dnešních rapperů,“ napsal Rytmus na instagramu.⁠ Prsten váží 110 gramů, je z 18karátového zlata a tvoří ho 1700 nejzářivějších a nejčistších diamantů na světě.

„Prsten mi připomíná houževnatost, víru v sebe sama i chuť riskovat. Má pro mě velký význam, protože je v něm můj život. Děkuji sám sobě a všem, kteří mě podporovali a podporují,“ dodal slovenský muzikant.

Šperkařská firma klenot vyráběla 13 měsíců a držela se přesného zadání Patrika. Stejně tak jako v případě rappera Separa, který si z diamantů nechal vyrobit zubní protézu, s níž vystupuje. Mohutný zlatý řetěz na krku nosí i český zpěvák Marpo a další muzikanti.

Fotogalerie
39 fotografií