Jakub Prachař patří v Talentu už mezi stálice, teď ale u diváků trochu klesl. Zvláštními hosty v pořadu byli tentokrát Rytmus a Jan Bendig, kteří spolu předvedli nadupané hudební číslo. Když se pak Bendig rozpovídal o svém koncertu v O2 areně, k němuž dojde příští rok v březnu, Prachař mu nevybíravě skočil do řeči. 

Nejdřív překvapil žertováním o tom, že by si tam přál bubnovat na bongo. Pak ale ještě přidal a začal nemístně napodobovat romský přízvuk. Zaražený Bendig jen ztuhl a nervózně se usmíval. Trapný výstup nakonec rozsekl až Rytmus, jenž s ledovým klidem a úsměvem na tváři pronesl k Prachařovi „Chas mro kar,“ tedy romsky „vykuř mi ho“

Bendig, který okamžitě porozuměl, se nevěřícně obrátil na Rytmuse a smíchem se na okamžik zlomil v pase. Prachař, který naopak absolutně netušil, co bylo řečeno, se jen dál vesele usmíval a neměl tušení, která bije. 

Rytmus si posléze úryvek z pořadu se svou pohotovou reakcí umístil na sociální sítě – a tím k němu přitáhl ještě větší pozornost. Na Prachaře se pak mezi lidmi snesla ostrá kritika.

„Je dobré se ozvat, když nás někdo zesměšnil, a oplatit mu stejnou mincí, za mě palec nahoru,“ komentovala například jedna fanynka. „Já mám ráda Prachaře, ale tohle dělat neměl,“ posteskla si další. 

 

Video
Video se připravuje ...

Prachař a Sandeva s Ruppertem: Hrátky v otočných dveřích! 

Fotogalerie
35 fotografií