Měl slušně našlápnuto na slibnou pěveckou kariéru, přesto nebyl se sebou spokojený. „Ráno jsem se probudil a cítil jsem se šíleně. Nechtěl jsem takhle žít. Nechtěl jsem vstát z postele. Byl jsem rozpolcený a nešťastný. Nevěděl jsem, co bude – dokonce jsem neměl ani peníze, a tak jsem občas i něco ukradl,“ přiznal Blesk.cz zpěvák Jan Bendig na akci křestu knihy Stará, tlustá, blbá, kterou napsala trojice moderátorek Linda Finková(55), Aneta Christovová (42) a Vlaďka Pirichová.

Holky jsou moje kamarádky, a tak jsem je přišel podpořit. V současné době také píšu svoji knihu. Bude o mém životě a cestě za slávou. Pomáhá mi s tím můj přítel Lukáš, který je zároveň i můj manažer. Je úžasný, jsem s ním opravdu šťastný. Vše se dozvíte v mé knize, která brzo přijde na trh,“ přiznává Honza, který zatím svatbu ani děti s přítelem neplánuje. „Nikdy neříkej nikdy – zatím to není na pořadu dne, ale děti mám rád, tak uvidíme…,“ dodal Bendig, který má nyní práce až nad hlavu.

Video
Video se připravuje ...

Jan Bengig kápl božskou v pořadu Blesku: Moc se to neví, ale… Chodil jsem s holkou! Jenže pak přišel spolužák... Blesk TV

Fotogalerie
33 fotografií