Jan Bendig se proslavil už v pouhých patnácti letech díky první řadě Česko Slovenské SuperStar z roku 2009. První místo tehdy sice nevyhrál, všechny ale zaujal svým nesporným talentem a úspěch na sebe nenechal dlouho čekat. 

Než se ovšem dostal tam, kde dnes je, musel si projít opravdovým peklem. Trápily ho silné deprese, a dokonce plánoval, že si sáhne na život! „Byl jsem v takové nejistotě a zažíval jsem panické ataky, deprese. Myslel jsem si, že není cesty ven,“ promluvil o extrémně náročných chvílích pro Topky.sk

„Ale v té době, když jsem bydlel ve 3. patře a stál jsem před tím oknem, že to udělám, tak jsem zjistil, že tam mám Lukáše (partner, pozn. red.), který mě drží. Zjistil jsem, že tam mám mamku s taťkou, a normálně, jako by stáli za mnou a řekli mi ,nedělej to, nedělej to...' A neskočil jsem,“ prozradil, co ho na poslední chvíli zachránilo. 

Naštěstí si je dnes už prý jistý, že si na život znovu nesáhne. „Jsem rád, že jsem tady a že už se to nikdy nestane. To vím na sto procent, protože už s tím umím bojovat a vím, co očekávat od těch dní, které jsou temnější,“ přiznával s úsměvem.

Potýkáte se s problémy?

Máte pocit, že se nic nedaří a už nemůžete dál? Nestyďte se požádat o pomoc.

 Linka první psychické pomoci, nonstop a zdarma: 116 123 

Linka bezpečí pro děti a mládež, nonstop a zdarma: 116 111

Video
Video se připravuje ...

Jan Bendig na koncertě Leony Machálkové: Zaskakoval za Korna! Luboš Procházka

Fotogalerie
161 fotografií