„Nikdy jsem si nepředstavovala, že mě tohle v životě potká. Jsem rodinný typ, jsem držák, jsem i tak vychovaná, ale prostě se to stalo,“ rozpovídala se herečka.

„Je to těžký vždycky. Každý rozchod je těžký, ať je po roce, dvou letech, nebo třiceti. Vždy je to těžké, i když k tomu máte důvody a víte, že to opravdu dál nejde, tak je to většina vašeho života, je to těžké. Děti, spoustu vzpomínek, prožitých věcí, situací. Netřeba do detailu rozebírat,“ dodala Trojanová v rozhovoru pro pořad Face to Face.

Není to fér

Klára také odpověděla na otázku, zda bylo těžké být paní Trojanovou. „Někdy mě samozřejmě mrzelo, že jsem byla vnímaná jako ta manželka pana Trojana. I někteří blízcí kamarádi a známí říkali, že on má hodně práce. Byla jsem upozaďovaná, že já jsem ta žena, která se stará o ty děti a dělá servis té rodině, protože Ivan pracuje a dělá tu kariéru a má toho moc. Když lidé tímhle způsobem smýšleli, tak jsem si někdy říkala, že to není fér,“ popsala.

Konec idylky

Ona se věnovala spíše rodině a svou hereckou kariéru upozadila, tohoto rozhodnutí ale nikdy nezalitovala. Exmanželé Trojanovi přivedli na svět čtyři syny a na veřejnosti se zdálo, že tvoří idylickou rodinu. Tak tomu nejspíše skutečně bylo, a to až do podzimu loňského roku, kdy se začalo mluvit o tom, že se rozvádí. Informace o krachu manželství přinesl Blesk loni v listopadu.

Video
Video se připravuje ...

Ivan Trojan dotočil Docenta 2: Předčí pokračování původní řadu? David Turek

Fotogalerie
51 fotografií