„Vážení přátelé, nepíše se mi to úplně nejlépe, ale na nějaký čas se s vámi budu muset rozloučit jak zde na soc. sítích, tak na živých vystoupeních,“ oznámil na instagramu prostřednictvím stories herec a komik Štěpán Kozub, známý také z uskupení Tři tygři.

Za nečekanou pauzou je zřejmě nemoc. „Zdraví je důležitější a já jsem se bohužel dostal na hranu. Léčím se. Není to snadné,“ svěřil se příznivcům Štěpán, který nespecifikoval, co s ním vlastně je. Zda se jedná o nemoc fyzického či psychického rázu.

„Pracuji na tom a věřím, že se brzy opět uvidíme buď v divadle, v klubu nebo kdekoli jinde. Děkuji vám za pochopení,“ dodal ještě herec známý i z filmu Spolu, kde hrál mentálně zaostalého mladíka.

Před nedávnem Štěpán navíc překvapil i jinou smutnou zprávou z osobního života - rozpadl se mu vztah s manželkou. Přitom s Barborou, s níž má i dceru Anežku, byli svoji od roku 2019 a chodili spolu už od studií.

Museli zasáhnout lékaři

Ač sám umělec příčinu problémů neuvedl, něco bližšího už na povrch vyplulo. „Vzhledem k velkému pracovnímu vytížení a dlouhodobým zažívacím a respiračním potížím se Štěpánovi před několika dny v pozdních nočních hodinách přitížilo natolik, že mu musela být poskytnuta lékařská pomoc,“ uvedla pro Blesk hercova manažerka Dominika Kašovská.

Video
Video se připravuje ...

Štěpán Kozub: Dovolenou jsem si naordinoval! Šárka Stejskal, Lukáš Červený

Fotogalerie
45 fotografií