Bouček se po synkovi Albertovi (2) dočkal už druhého dítěte! Novinku oznámil 3. ledna na sociálních sítích. „Silvestr pro mne neměl moc význam. Takový den, kdy zábava je najednou skoro povinná. Ale řeknu vám, ten smysl rozhodně existuje,“ napsal na instagram krátce po poledni a pokračoval: „Dokonce je to den zázraku. Viděl jsem ho na vlastní oči. A do teď nejsem schopen vystihnout přesně, jaká síla to byla.“

Euforický, čerstvě dvojnásobný otec posléze poděkoval skvělému personálu ve Fakultuní nemocnici na Královských Vinohradech i všem ostatním, kteří dohromady tvoří české zdravotnictví. „Někdy ho bereme jako automatismus, ale je to vzácnost,“ pochválil naše české podmínky.

Ve své děkovačce moderátor nezapomněl ani na členy vlastní rodiny. „Děkuju všem těm, kteří věděli. Děkuji těm, kteří byli doma s Albertem. Tedy rodině. Rodinám z Olomouce, Horky a Klánovic. Děkuji i těm, kteří byli doma u sebe a já nečekaně přišel a připili jsme si. Na těch pár minut absolutní euforie,“ napsal.

A nebyl by to on, zarytý a nadšeny fanoušek hokeje, aby nezmínil i české hokejisty. „Děkuji hokejistům Olomouce, že jejich nadšení přeneslo se na ženu z Olomouce a vznikla ještě větší věc. Děkuji Spartě, že to Olomouci umožnila. Výjimečně,“ popichoval. O hokeji se koneckonců rozepsal i v létě, když s manželkou slavili čtvrté výročí svatby. 

Nakonec ale právě ona, totiž manželka Gabriela, je pro Libora to vůbec nejdůležitější. „Ale jestli někomu děkuju zcela a oddaně, je to můj anděl, má žena, maminka mého syna, můj středobod, má odpověď, nejsilnější, jedinečná a také už maminka dcery. Našich dvou dětí. To zní tak krásně. Děkuju Ti, lásko,“ vzkázal ženě dojatě. 

Jak uvedl, dcera přišla na svět na Silvestra, tedy 31. prosince 2023 ve 4:16 ráno. Dostala jméno Beata. Jméno do dosud trojčlenné rodiny dobře zapadá – všichni mají ve jméně písmeno B. Jak táta Libor, tak máma Gabriela i starší bráška Albert. 

 

Video
Video se připravuje ...

Sladké tajemství Libora Boučka: S manželkou čekají druhé dítě! Markéta Reinischová

Fotogalerie
53 fotografií