Svatba Libora s Gabrielou proběhla 17. července 2019 na Okoři a posléze se juchalo v penzionu v Číčovicích. Velkolepá veselka byla jedna velká party, kde se sešla spousta známých tváří včetně legendární herečky Jiřiny Bohdalové (92).

Rodiče byli velmi dojatí, ale nejdojatějším člověkem jsem podle fotek byl já,“ svěřil se Libor Blesku po svém třetím sňatku v životě.

Video
Video se připravuje ...

Sladké tajemství Libora Boučka: S manželkou čekají druhé dítě! Markéta Reinischová

S finalistkou Miss je velmi šťastný a brzy k synovi Albertovi (2) přibyde další potomek. „Pokračovatel či pokračovatelka. Je opravdu požehnáním se do toho stavu dostat a jsme šťastni, že ho prožíváme znovu. Cesta k němu není vždy snadná, ale nesmí se vzdát,“ napsal na sociální síť moderátor, který se rozhodl s manželkou oslavit jejich výročí od svatby.

Blíží se přesně 4 roky od chvíle, kdy jsme se s Gabrielou vzali. To si zaslouží zážitek zcela mimořádný,“ překvapil Bouček a záhy dodal: „A tak se jede... na Spartu!“ Včera se totiž hrál zápas mezi Spartou a Dánskem a Češi nakonec podlehli.

Někdy to ani v romantickým příběhu nekončí happyendem, i když tomu vše nasvědčuje. Jedeme domů. A mám nejkrásnější ženu,“ nevěsí hlavu Libor.

Fotogalerie
54 fotografií