Sandra Pospíšilová, co se proslavila především svým dřívějším působením ve zprávách na CNN Prima NEWS, slavila se svým manželem čtyřleté výročí sňatku. Na nějaké to cukrování sice v ten den neměla moc myšlenky, přesto však skrze sociální sítě poslala sexy blondýnka a matka dvou dětí, dcerky Emily (6) a syna Leona (v září 3), svému muži Pavlovi velice dojemný vzkaz, v němž zmínila i mírné existenční problémy, s nimiž se teď potýkají…

„Sice zrovna od rána s opraváři střechy řešíš, že ji máme shnilou víc, než jsme čekali, tak na nějakou romantiku určitě nebude čas, ale hlavně že se máme. Jsem za to pořád nejvíc vděčná. Krásné výročí, lásko moje,“ vzkázala svému muži skrze instagram. A nebylo pochyb, že ani problémy s bydlením jim výročí nezkazí. Svá slova pak Sandra doprovodila celou řadou snímků, co mapovaly tuto velkou životní událost.

Video
Video se připravuje ...

Sandra Pospíšilová má jasno: Další dítě nebude! David Turek

Své „ano“ si manželé mimochodem řekli v ten samý den, kdy přišlo na svět jejich první dítko, byť o dva roky později - a tak se jim to jistě dobře pamatuje. Svatba se tenkrát konala v malebné stodole Suška poblíž Znojma a nevěsta na sobě měla šaty ušité přesně na míru od arménské návrhářky Hermine Khalaf Pogosyanové. Nádherný model s krajkou ve tvaru andělských křídel a s peříčky, která ve větru vlála, si můžete připomenout v naší galerii.

Fotogalerie
36 fotografií