To, že je Gabriela Boučková v požehnaném stavu, se neslo festivalovými kuloáry, a tak během rozhovoru na party, kterou moderoval, otázka padla. 

Uvidíme, nechme se všichni překvapit. Ale bylo by krásné, kdyby se něco takového stalo. Ale aby člověk řekl, tak či tak, musí na to být dva a já jsem tady sám,“ odpověděl Blesku moderátor. Na zahradě hotelu byl sám, ale jeho manželka Gábina se synem Albertem byli v hotelu. 

Video
Video se připravuje ...

Libor Bouček Markéta Reinischová

Přes noc se to Liborovi rozleželo a dopoledne kápl božskou. „S radostí, pokorou, štěstím a racionálními obavami z křehkosti toho celého směle říkáme ANO. Ten přívlastek požehnaný se k tomu stavu hodí zcela. A naprosto. Cesta k němu je obtížná, nejistá, často bolestivá, sužující, plná otázek, ale dostanete-li se k cíli, je odměnou neopakovatelná radost a za ní to nejkrásnější, co člověk může dostat. Pokračovatel či pokračovatelka. Je opravdu požehnáním se do toho stavu dostat a jsme šťastni, že ho prožíváme znovu. Cesta k němu není vždy snadná, ale nesmí se vzdát,“ napsal na sociální síť Bouček a jeho žena ukázala rostoucí bříško. 

Když vše půjde, tak jak zní plán, bude nás sudý počet. Budeme 4. V lásce, rodinně. Ještě letos, nebo v roce 2024. To necháme osudu. Zas na vlastní oči vidím, jak jsou ženy silnější a schopnější. Schopny přivést na svět nový život. Ať nás zdraví provází a jestli je zdrojem láska, uděláme vše proto, ať je to zdroj maximální.

Fotogalerie
28 fotografií