»Ano« si Patrik s Nikolou řekli v květnu v roce 2019, ale v té době už spolu byli sedm let. Moderátor tvrdí, že od první chvíle, co poznal Nikolu, měl jasno, že právě ona bude jeho manželka.

Pár dlouho tajil, že se musel čtyřikrát vyrovnat se ztrátou miminka. „Byly to těžké a bolavé chvíle, ale viděno zpětně, nám to jako páru moc pomohlo. Posílilo to naši lásku a mně to ukázalo, že Patrik je chlap, kterého chci mít po svém boku celý život. Stali se z nás parťáci, kteří spolu zvládnou úplně všechno,“ prozradila Deniku Hezucká.

Video
Video se připravuje ...

Patrik Hezucký o svatbě: Nervozita a neustálé obavy! Martin Balcar, Aleš Brunclík

Samozřejmě že jsme se báli, že se to nepodaří. Ale báli jsme se to vyslovit nahlas a stále doufali a dělali první poslední. Jsem Kozoroh a jdu si odmalička tvrdě za tím, co chci. A nikdy v životě jsem nic nechtěla tolik jako být maminkou. Takže tam jsem zatnula zuby a stále pokračovala, i přes všechny ty šílené a bolavé překážky,“ netají se Nikola, která dva měsíce po svatbě oznámila, že je těhotná.

Užíváme si každý den a každou minutu si uvědomujeme, jak obrovské je Oliver štěstí. Mít zdravé dítě je ten největší dar. Každý, kdo ho má, by si ho měl vážit,“ dodává manželka Patrika. Oliver se má čile k světu a svým rodičům dělá radost.

Fotogalerie
33 fotografií