Pět cenových kategorií nabídli letos pořadatelé dychtivým zájemcům o prestižní ples. Nejlevnější vstupenka nabízí pokrmy od šéfkuchařů a základní nápojový servis. Nejdražší pak osobního číšníka, limuzínu na cestu domů a neomezenou konzumaci čehokoliv.

Kulinářský orchestr

„Menu sestavuje hned několik šéfkuchařů tři měsíce. Je mezi nimi například i Zdeněk Pohlreich. Bude to kulinářský orchestr,“ řekl jeden z organizátorů plesu Tomáš Pakosta.

Pořadatelé věří, že návštěvníky zaujmou i hosté, jejich jména zveřejnili až nyní. „Vystoupí Richard Krajčo, Dasha, skupina No Name, orchestr Moondance známý ze Stardance a rakouská kapela MAmusic, která hraje i na vídeňském plesu,“ upřesnil Pakosta.

Miliony na charitu

Ples jako Brno bude 27. ledna ve Fait Gallery moderovat Libor Bouček. Výtěžek dobročinné aukce poputuje na pomoc seniorům a dětem. „Za předchozích deset ročníků pomohl částkou přesahující 10 milionů korun,“ dodal Pakosta.

Pro ples je povinný dress code black tie. Pánové tedy musí mít smoking černé barvy nebo v hlubokých odstínech, bílou košili s manžetami na francouzské knoflíčky, motýlek a kvalitní obuv.

Pokud by ho někdo neměl, nebyl by vpuštěn. Pořadatelé plesu nabízejí pořízení dress codu za zvýhodněné ceny od 39 900 do 59 900 Kč.

Cena vstupenek:

* Typ Bauer – 14 190 Kč (pokrmy od šéfkuchařů, základní nápojový servis)

* Typ Wannieck – 16 390 Kč (+ šampaňské, moravská vína a míchaný drink)

*Typ Stiassni – 21 890 Kč (+ osobní sommeliér a limuzína)

*Typ Tugendhat Standart – 27 390 Kč (+ neomezená nabídka nápojů a osobní obsluha)

*Typ Tugendhat Exclusive – 32 890 Kč (+ nejlepší výhled a přístup na parket)

VIDEO: Gabriela Partyšová na Plese jako Brno.

Video
Video se připravuje ...

Gabriela Partyšová poprvé s novým partnerem! A šperky za miliony Markéta Reinischová

Fotogalerie
124 fotografií