„Vánoční čas... a jak jsme se bavili!“ Kim Kardashianová pořádala rodinný každoroční štědrovečerní večírek a jen pro tuto příležitost proměnila svůj domov ve vyzdobenou (nebo spíše přezdobenou?) zimní říši divů. Mix skutečného a falešného sněhu pokrýval malý les na jejím dvorku, který hosty zavedl do útulné „lyžařské chaty“, v níž se konala hlavní párty. Uvnitř se nacházelo kromě baru množství svátečních dobrot a pro ty menší speciální dílna plyšáků. Hosty bavila živá hudba - smyčcové kvarteto hrající koledy.

„Náš štědrovečerní večírek je v naší rodině tradicí od roku, kdy jsem se narodila, a střídáme se v něm,“ prozradila pro online magazín Poosh Kimina starší sestra Kourtney (44). „Je zábavné vidět, jak ho každý z nás každý rok přivádí k životu jedinečným způsobem.“ Letos to vyšlo právě na Kim, ex-manželku labilního rappera Kanye Westa (46), co se rozhodla svým prominentním hostům připomenout „kouzlo zimních prázdnin“. Tím měla na mysli pravděpodobně hlavní atrakci - sáňkařský kopec na dvorku.

Video
Video se připravuje ...

Zimní pohádka podle Kim Kardashianové Instagram

Možnost klouzat se po svahu dolů bavila jak děti, tak i dospělé. Podle snímků, které Kim sdílela na svém instagramu, tuto příležitost nevynechala ani například miliardářská dědička Paris Hiltonová (42). Na zahřátí pak měli všichni poblíž stánek s horkou čokoládou. Vánoční party pokračovala až do pozdních nočních hodin, kdy to klan Kardashianových s hosty, mezi nimiž byla i Parisina sestra Nicky (40) či zpěvák a herec Kenneth Brian Edmonds (64) alias Babyface, rozjel na tanečním parketu.

Zdálo se však, že jeden člen rodiny chyběl. Zatímco na zveřejněných snímcích jsou kromě výše zmiňovaných sestrer Kim a Kourtney k vidění i jejich další sestry Khloé (39), Kendall (28) a Kylie (26), a také jejich maminka Kris Jennerová (68), její bývalý muž Bruce, jenž je dnes známý po změně pohlaví jakožto Caitlyn Jennerová (74), otec nejmladších dvou Kardashianek, se nedostavila... Že by vůbec pozvaná nebyla? Toť nezodpovězenou otázkou...

Kim, zakladatelka módní značky Skims, se také stala terčem ostré kritiky všech, kteří jí vyčítali okázalost onoho vánočního večírku, zatímco ve světě dochází k válkám, v nichž jsou zabíjeni nevinní, a v jiných částech světa zase děti umírají hlady. „Takové plýtvání...“ vyčítali jí v komentářích na instagramu, na které Kim však - nikterak překvapivě - nereagovala. „Jsem to jen já, kdo to vidí jako znečištění a odpad?“ přidávali se i další. Posuďte podle snímků v naší galerii sami!
Fotogalerie
109 fotografií