Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Jak slavily Silvestra celebrity? Nejvíc se odvázaly maminky!

/
  • Jak si užily silvestra celebrity?
    Aktualizováno - 2. ledna 2024 ● 08:04
    1. ledna 2024 ● 12:35

    Poslední den roku 2023 byl pro některé vrcholem vánočních oslav. Někdo odpočíval, někdo se pochlubil novým přírůstkem do rodiny a další se zase skvěle bavili. Prohlédněte si plejádu silvestrovských mouder a vtípků našich oblíbených hvězd.

  • 1.

    Eva Čerešňáková

    Modelka Eva Čerešňáková se v květnu 2023 stala poprvé maminkou. Své fanoušky na sociální síti tak pobavila srovnávacími fotkami. „Jak by silvestr mohl vypadat vs. jak bude nejspíš vypadat. Přátelé, krásný konec roku (raději bez petard a ohňostrojů, nejsou potřeba) a jen vše nejlepší každému z vás v novém roce… a děkuji Bohu za vše, co mi rok 2023 přinesl,“ napsala modelka a manažerka.

     

  • 2.

    Lela Vémola

    Manželka zápasníka Karlose Vémoly se s rokem 2023 moc neloučila a na sociální síti rovnou přivítala rok 2024. „Ahoj, 2024. Nech mě představit moji nejlepší verzi. Nic mě nezastaví. Show začíná,“ napsala k sexy videu, na kterém ukazuje své sexy křivky ze všech stran a úhlů. „Když vstupuješ do roku 2024 se všemi lekcemi, které jsi zvládl v roce 2023,“ dodala blonďatá kráska.

     

  • 3.

    Lucie Bílá

    Oblíbená zpěvačka svým sledujícím a fanouškům popřála na sociální síti a prozradila, že z nového roku má dobrý pocit. „Cítím, že rok 2024 bude zlomový pro celý svět, a z celého srdce bych přála všem i sobě, aby zvítězil člověk, víra, základní hodnoty, pokora a zdravý rozum,“ napsala do popisku k devíti částem snímku, ze kterých se na jejím profilu poskládal její velký portrét.

     

  • 4.

    Štefan Margita

    S loňským rokem se rozloučil i oblíbený zpěvák Štefan Margita. „Chtěl bych toho tolik říct, ale myslím, že celý rok 2023 obsáhne dokonale jedno slovo… děkuju. Užijte si dnešní oslavy a těším se na vás v novém roce. Váš Štefan,“ napsal k videu, které zachycuje významné okamžiky, které zažil v loňském roce.

     

  • 5.

    Ornella Koktová

    Trojnásobná maminka si užila poslední večer loňského roku v rodinném kruhu a podle videí, kterými se pochlubila na instagramu, nebyla nouze o chlebíčky ani o zábavu. S fanoušky se například podělila o záběry na jejího manžela Josefa Koktu s dětmi.

  • 6.

    Pavel Liška

    Oblíbený herec si nechal pro sebe, jak se rozloučil s loňským rokem, názorně ale ukázal, jak přivítal ten nový. Pochlubil se totiž snímkem z postele a své sledující nechal pokochat se stejným výhledem, jaký si užívá on. „Letos zatím dobrý. Tak ať to vydrží,“ napsal stručně k fotografii.

     

  • 7.

    Tereza Pergnerová

    Oblíbená moderátorka přirovnala nový rok k nepopsanému listu papíru. „Jako každý rok. Čistý list – začínáme psát. Ať se nám daří,“ napsala stručně ke snímku prázdného listu papíru, který skutečně jako by čekal, co na něj bude v novém roce napsáno.

     

  • 8.

    Lucie Borhyová

    „Moji milí, všem Vám z celého srdce přeji ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2024,“ napsala blonďatá hvězda zpravodajství TV Nova ke kraťoučkému videu, na němž posílá svým fanouškům pusu.

     

  • 9.

    Lucie Benešová

    Na své sledující nezapomněla ani oblíbená herečka Lucie Benešová. „Otevřenou mysl a srdce všem přejeme do nového roku 2024,“ napsala ke snímku vyfocenému zřejmě v nové roubence, ve které zřejmě probíhají finální úpravy.

     

  • 10.

    Veronika Arichteva

    „Děkuju, 2023, a vítej, 2024! Buďme na sebe laskaví, tolerantní a usměvaví. Ne jenom po půlnoci, ale celej ten další rok,“  vyslovila přání za sebe i své sledující herečka Veronika Arichteva a přiložila i snímek s manželem Biserem Arichtevem a jejich synem.

     

  • 11.

    Dominika Myslivcová

    Známá influencerka, která se letos stala poprvé maminkou, prozradila, že loňský rok byl tím nejkrásnějším v jejím životě. „Děkuji 2023 za všechno dobré, za všechny lidi, které kolem sebe mám, ale hlavně děkuji za něj! Vám všem přeju do nového roku jen to nejlepší, štěstí, zdraví, úspěch… Myslete na to, že každý si svůj příběh píšeme sami a ke změně nepotřebujeme vyhraněný den v roce… ale stejně. Vkročte do toho nového roku pravou nohou. A ať je ten 2024 ještě lepší než tento pro nás všechny na celém světě,“ popřála svým sledujícím.

  • 12.

    Denisa Cziglová

    Někdejší účastnice pořadu MasterChef přivítala rok 2024 pořádně odvážným snímkem. A vzhledem k tomu, že bojuje se zákeřnou rakovinou, je dobře, že odvaha jí nechybí. „Všechno nejlepší do nového roku, hlavně zdraví, protože to je to nejdůležitější,“ napsala ke svému snímku, na kterém je oděná jen do červeného řemínkového prádla, nechybí ani santovská čepička, jehlové podpatky a jezdecký bičík.

     

     

  • 13.

    Agáta Hanychová

    Jen málokdo toho v roce 2023 stihl tolik jako modelka a influencerka Agáta Hanychová. Je proto pochopitelné, že i ona ho nemohla nechat bez komentáře. Svým sledujícím na sociální síti připravila video, na kterém je sestřih těch nejdůležitějších okamžiků z jejího loňského roku, kdy stihla nejen porodit dceru Rozárku, ale stihla se i rozejít s Jaromírem Soukupem a před koncem roku 2023 se stihla i provdat za Mirka Dopitu, který je otcem jejího nejstaršího syna Kryšpína. Agáta toho loni stihla opravdu hodně. „Díky všem zúčastněným,“ napsala stručný popisek k videu, na kterém snad nechybí žádný ze zásadních okamžiků jejího loňského roku.

     

  • 14.

    Richard a Karin Krajčovi

    Manželé Krajčovi mají na sociální síti společný účet, společně tak svým sledujícím popřáli šťastný nový rok 2024. „Ať to pro nás není pouhá fráze, ale skutečný stav bytí. Pokud jsme totiž šťastní, pak v našich osudech – tak složitých a často tolik vzdálených od našich představ, jak by to mělo či mohlo být – neexistuje nic, s čím bychom nebyli srovnaní, Být šťastný znamená přijímat život takový, jaký je, s důvěrou, že se všechno děje s nějakým záměrem, a s vírou v dobré konce,“ napsali k svému společnému snímku s lahví sektu.

     

  • 15.

    Vendula Pizingerová

    Velmi originální formu novoročního přání zvolila Vendula Pizingerová. Ta sdílela poměrně intimní snímek svého manžela, pochlubila se momentkou, na které její milovaný sedí v otevřené kadibudce. „Pro štěstí 2024,“ napsala velmi stručně.

  • 16.

    Dagmar Havlová

    „Šťastný nový rok! Hodně zdraví, štěstí, lásky, Božího požehnání. Jsme zase o rok starší, ale to nevadí. Mějte se moc hezky,“ popřála svým sledujícím prostřednictvím instagramu bývalá první dáma Dagmar Havlová, která pro své fanoušky natočila krátké video, na kterém jí dělá společnost roztomilý bílý pejsek.

     

  • 17.

    Dara Rolins

    V letošním roce ji čeká intenzivní pracovní období spojené s přípravou koncertu v O2 areně, a tak se rozhodla odjet se svým fotbalistou Pavlem Nedvědem (51) na hory do italského Livigna. „Přestože se říká, že ten vánoční čas je stresující, nenechám si ho ničím zkazit. S Pavlem jsme se domluvili, že spolu chceme být i na Silvestra a společně přivítat nový rok,“ uvedla pro Showtime zpěvačka s tím, že pak bude ale potřebovat nějaký čas pro sebe. „Mám v plánu si dát úplný klid a ztratit se. Odpočinu si od Pavlíka i od všech minimálně na dva měsíce. Potřebuji se soustředit na nové album a nasát nové vjemy. Myslím, že se na sebe s Pavlem budeme aspoň více těšit,“ dodala Dara.

     

  • 18.

    Kristian Kodet

    Kvůli Muzeu tří Kodetů ve Velkém Meziříčí sice prodal luxusní bungalov na Floridě, ale pořád ho to tam táhne. „V Česku je strašná zima,“ postěžoval si Kristian Kodet, když s kufrem mizel aspoň na měsíc do tepla. Malíř si tak na Nový rok připil s rodinou a přáteli o šest hodin později než našinci.

     

  • 19.

    Jitka Nováčková

    Bývalá Česká miss 2011 se svým finským fotbalistou Timem Sparvem (36) a jejich dvouletou dcerkou Leah Elissou zůstali v Timově domovině. Ve Finsku prožívají radosti dcerky ze sjíždění na bobech po zasněžené pláni, kde teploměr naměřil bezmála minus šest stupňů Celsia. Došlo dokonce i na otužovačku!

     

  • 20.

    Eva Decastelo

    Herečka a moderátorka vyvezla k moři maminku. „Celý život se starala, abych se měla hezky, abych byla šťastná, aby ze mě vyrostl dobrý člověk, a teď je čas, abych se trochu postarala já o ni, dělala jí radost, brala ji na společné výlety – važme si rodičů a ukažme jim, že je máme rádi,“ svěřila se Eva, která svými slovy své fanoušky na sítích dojala.

     

  • 21.

    Milan Peroutka

    Po Silvestru u moře zatoužil také Milan Peroutka s manželem. Vydali se tedy na oblíbené Maledivy, kde se ubytovali v jednom z tamnějších luxusních resortů! Příchod roku 2024 pak oslavili na pláži. Prvně to vypadalo, že kvůli neustálému dešti nebude jejich Silvestr žádná sláva, nakonec se ale přece jen vyčasilo. „To poprchávání na párty je vlastně super nápad,“ směje se zpěvák a moderátor.

     

  • 22.

    Sandra Pogodová

    Fanoušek zimy není zřejmě ani Sandra Pogodová, proto zvedla kotvy a odletěla do Egypta. Tam sebe samu přejmenovala na »starou mořskou vílu« a věnovala se milovanému potápění. Pochlubila se také fotkami v bikinách, na kterých dovádí na břehu moře!

     

  • 23.

    Eva Perkausová

    „Nemůže být Silvestr každý den?“ ptala se primácká moderátorka Eva Perkausová a pochlubila se stolem plným pochutin. Nechybělo vánoční cukroví, ani kaviár! Zveřejnila také fotku na balkoně v sexy stříbrných minišatech a perlovém náhrdelníku Chanel. Jen kvůli těhotenství musela pravděpodobně vyměnit sekt za nápoj bez alkoholu... Ani to ji ale nezarmoutilo a celá zářila. Na Silvestra také oficiálně oznámila svou nástupkyni po dobu mateřské. „Je mi ctí na pár týdnů nahradit Evičku v Hlavních Zprávách během té doby, kdy ona porodí miminko a bude se o něj starat,“ řekla v silvestrovském Showtimu Terezie Tománková (45). „A mně je ctí, že budu mít tak kvalitní, nejlepší záskok, který mohl být,“ kontrovala Perkausová.

     

  • 24.

    Monika Binias

    Svým fanouškům na sociální síti popřála i Monika Binias. Sdílela fotografii s manželem Petrem, na které nechybí ani jejich pejsek.

    Fotogalerie
    54 fotografií

     

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 7

MADONNA :

(02. 01. 2024 23:13)

illenne: Některé fotky jsou i nevkusné, nejlepší podle mne Lucie Bílá. Monika Binias hrozné.

(02. 01. 2024 14:04)

ahojky: Ta Pizingerová to v té palici fakt nemá v pořádku. Už jednou nám ukazovala jeho pr..l a teď jde ještě dál...a ten její věčný nucený smích🤮

(02. 01. 2024 13:27)

Celebrity-chachacha: Slavit Silvestra je tak trochu přežitek.
Všichni na povééel veselit se !!!
Ovce mají aspoň důvod se oficiálně vožrat.

(02. 01. 2024 09:37)

ultimo11: Chudák děda Kokta, v jeho věku trávit Silvestra s kojenci. Když byl s Partyšovou, tak ho asi tato noční můra nenapadla 😂😂😂😂

(01. 01. 2024 20:36)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy