Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

10 NEJ »prsatic« roku 2023! Kdo letos nechal podprsenku doma?

/
  • Které slavné ženy letos odložily podprsenku?
    30. prosince 2023 ● 05:00

    Trend chybějících podprsenek rozhodně nezemřel ani v uplynulém roce 2023. Ba naopak! Připomeňte si s námi ty nejodvážnější modely slavných žen, které svá ňadra vystavily na odiv se vší parádou. Které to podle vás seklo nejvíc? 

  • 1.

    Elsa Hosková (35)

    Švédská modelka a bývalý andílek Victoria's Secret Elsa Hosková provětrala své poprsí na filmovém festivalu v Cannes ve Francii letos v létě. Elegantní žlutá róba z průhledné látky jemně akcentovala její křivky. 

  • 2.

    Suzan Mutesiová (37)

    Australská herečka Suzan Mutesiová vsadila na extravaganci na předávání britských módních cen v Royal Albert Hall v Londýně. Namísto topu si k mohutné sukni přehodila přes hrudník jen průhledný šátek. 

  • 3.

    Rita Ora (33)

    Britská zpěvačka původem z dnes již rozpadlé Jugoslávie Rita Ora nechala podpsenku doma, když si vyrazila na módní přehlídku značky Alaïa v Paříži ve Francii. Nebylo to pro ni zdaleka poprvé, a nejspíš ani naposledy – Rita je svým exhibicionismem proslulá. 

  • 4.

    Florence Pughová (27)

    Také anglická herečka Florence Pughová odložila podprsenku už mnohokrát. Naposledy odhalila poprsí, když letos fotila novou reklamní kampaň pro značku Valentino. 

  • 5.

    Charli XCX (31)

    Dcera skotského otce a ugandské maminky Charlotte Emma Aitchisonová, známá jako Charli XCX, vyvětrala bradavky na předávání britských hudebních cen BRIT Awards 2023 letos v únoru. 

  • 6.

    Rebecca Dayanová (39)

    Francouzská herečka, modelka, umělkyně a aktivistka (zaměřuje se na rostoucí úmrtnost žen při porodu v USA) Rebecca Dayanová vynesla odvážný model na přehlídku značky Alaïa v červenci v Paříži.

  • 7.

    Amber Vallettová (49)

    Americká modelka Amber Vallettová se toho nebojí ani rok před padesátkou. Svá ňadra hrdě vystavila ve stylových šatech letos v září na přehlídce jaro/léto 2024 módního domu Saint Laurent.

  • 8.

    Rina Sawayamová (33)

    Japonsko-anglická zpěvačka Rina Sawayamová dorazila na každoroční předávání cen britské populární hudby BRIT Awards v tak odvážných šatech, že se jí do očí díval málokdo.

  • 9.

    Ashnikko (27)

    Na stejné akci přítomní nepřehlédli ani americkou zpěvačku Ashton Nicole Caseyovou (27), známou jako Ashnikko. Originální průhledný latexový obleček připomínal úbory milovníků některých fetišů. 

  • 10.

    Precious Muirová (33)

    Filmová producentka Precious Muirová se nebála vystavit svá ňadra na premiéře nového dokumentu Netflixu The Psychopath Life Coach (2023, Psychopatický životní kouč). Aby jí venku nebyla zima, přehodila přes odvážný outfit tmavý kožich, uvnitř ji ale objímaly jen průhledná krajka a malé tělové kalhotky. 

  • 11.

    Galerie

    Na všechny fotky se podívejte do galerie! Které z dam to podle vás nejvíc slušelo? 

    Video
    Video se připravuje ...

    Andrea Verešová v "zakázanem" ale proklatě sexy overalu: Manžel ji nechtěl pustit! Elmer Carvalho

    Fotogalerie
    21 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 15

MADONNA : To nepoznáš, která má silikony a která přírodní prsa?

(02. 01. 2024 00:09)

MADONNA : Elsa je krásná

(02. 01. 2024 00:07)

MADONNA :

(02. 01. 2024 00:03)

Jan Novák : Po střelbě v Klánovickém lese konalo vedení Blesku večírek pro redaktory Blesku. Brzy vyjde článek na iDnes na toto téma!!!!

(30. 12. 2023 22:09)

Marek Badatel: Proto je třeba ji správně zaměstnat (ani moc ani málo - přesně tak akorát) aby neměla čas na kraviny zároveň z toho měla ještě dobrý pocit.

(30. 12. 2023 17:05)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy