Petr Mráček, vyhledávaný fotograf hvězd, byl oblíbený pro svou vstřícnost a milou povahu. Ještě o víkendu komunikoval s kamarády s tím, že je nachlazený a musí se co nejdřív vykurýrovat. Ráno ho však našel jeho partner Lukáš Krajčo (30) již bez známek života v posteli - přivolaná záchranka mu už nemohla pomoci. Podle všeho se příčinou jeho skonu stala náhlá embolie. Pohřeb s obřadem se konal 18. 12. v Ústřední obřadní síni na Olšanských hřbitovech.

Jak se dalo očekávat, dostavila se na něj celá řada hvězd, k nimž měl Mráček tak blízko. Omluvila se pouze herečka Simona Stašová (68). „Je na antibiotikách,“ sdělil Blesku Krajčo. Nechyběla samozřejmě zpěvačka Lucie Vondráčková (43), pro kterou byl Mráček nejen dvorním fotografem, ale také blízkým důvěrníkem. Dostavila se v dlouhé a neforemné černé bundě a v doprovodu svého partnera Zdeňka Polívky (24), MMA bijce, jenž jí byl tolik potřebnou oporou.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Vondráčková ruku v ruce se svým bojovníkem Šárka Stejskal, Elmer Carvalho

Nechyběl režisér Zdeněk Troška (70), herečky Eva Čížkovská (58) a Eva Hrušková (71), tentokrát výjimečně bez svého manžela Jana Přeučila (86), herci Dušan Sitek (68) a Václav Upír Krejčí (68), moderátor Karel Voříšek (60) či třeba podnikatelka Šárka Grossová (54) s oběma dcerami, tedy se zpěvačkou Natálií (21) a fotografkou Denisou (26). Ti všichni se účastnili soukromého posledního rozloučení s talentovaným mužem, k němuž měli tak blízko...

Fotogalerie
104 fotografií