Kajakář a bronzový finalista StarDance Vavřinec Hradilek byl posledním, kdo z večírku odcházel. Slavilo se v prostorách Křižíkovy fontány, odkud se Vávra vypravil domů až kolem šesté hodiny ráno.

Sám nebyl. Doprovázela ho parta přátel. V ruce si z mejdanu ještě nesl láhev alkoholu. Jenže před odchodem si nejspíš nestihl dojít na záchod, a tak svou potřebu vykonal těsně před branami holešovického Výstaviště. 

Ve chvíli, kdy měl plné ruce práce s vykonáním potřeby, mu stáli přátelé za zády, jedna dívka si s ním dokonce během močení povídala. Je vidět, že to zřejmě byli blízcí kamarádi. 

Na mejdanu se také pěkně bavil do ranních hodin porotce Richard Genzer, který si v průběhu večera, kolem 4 ráno, odskočil doplnit zásoby bednou Jacka Danielse. Zdržel se i herec Jiří Dvořák se svou dcerou Annou. 

Manželka Richarda Krajča Karin šla domů pro změnu bosa, jelikož už nedokázala dál jít ve střevících na vysokých jehlách. 

Anketa

Jste spokojeni s letošní vítězkou StarDance?

Darija Pavlovičová si to zaslouží
Eva Adamczyková byla lepší

Krátce zapařila i stříbrná finalistka Eva Adamczyková s rodinou a přáteli, domů do postele zavčasu pospíchali vítězové Darija Pavlovičová a Dominik Vodička. Ti odešli ověšeni taškami a květinami, zato se šťastným úsměvem na tváři. 

Video
Video se připravuje ...

Vavřinec Hradilek: Jsem rád, že nemusím říkat děkovnou řeč! Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

Fotogalerie
140 fotografií