V prostorách pavilonu E Křižíkovy fontány v pražských Holešovicích se daly emoce krájet. Soutěžící a zároveň poslední tři páry se připravovali na své výkony, a sál se pomalu plnil hosty...

Mezi prvními se za budovou StarDance objevila herečka Adéla Gondíková, dorazili také rodiče moderátorky Terezy Kostkové Petr Kostka a Carmen Mayerová. Do zákulisí také zavítal zpěvák Radek Banga s manželkou a překvapivě se přišli podívat také bývalý kandidát na prezidenta Jiří Drahoš s manželkou. 

Mezitím, co se hosté scházeli, v zákulisí už pak samotní soutěžící odpočítávali poslední minuty před zahájením finále. Půl hodiny před začátkem už byli v kostýmech, načesaní, nalíčení a neztráceli úsměv, i přes velkou nervozitu. 

Tanečníci vyšli z maskérny na chodby také proto, aby se přivítali se svými přáteli a těmi, co jim přišli fandit. Za Evou Adamczykovou dorazil manžel Marek Adamczyk, dále kamarádi Bára Poláková a Jan Cina

Velké finále si pochopitelně nemohli nechat ujít ani účastníci, ba dokonce vítězové z minulých řad. Právě Cina zvítězil v roce 2021 s Adrianou Maškovou a přinesl tak »předat« pomyslnou korunu krále či královny parketu. Dorazila i vítězka z roku 2019 Veronika Khek Kubařová

Ani vítěz roku 2018 Jiří Dvořák nemohl chybět. Jako doprovod si zvolil svou krásnou dceru Aničku, která přišla v rajcovních modrých šatech. Svého tátu chodila na přenosy StarDance pravidelně podporovat. 

V zákulisí už zkoušeli i účastníci letošní StarDance, kteří vypadli a každý má na taneční parket připravený krátký taneček. A v šatně, kde se znovu po všech těch týdnech setkali, si všichni připravili pro jejich dvorního cukráře Josefa Maršálka překvapení. Za jeho pravidelné dodávky cukrovinek, dobrot a domácího pečení si od nich vysloužil Zlatou vařečku, kterou mu předala Iva Kubelková. 

Všichni v sále, i v zákulisí pak napjatě sledovali líté klání, ze kterého vzešel překvapivý vítěz respektive vítězka. Místo favorizované zlaté snowboardistky Evy Adamczykové se královnou tanečního parketu stala herečka Darija Pavlovičová s tanečníkem Dominikem Vodičkou. 

 

 

Anketa

Jste spokojeni s letošní vítězkou StarDance?

Darija Pavlovičová si to zaslouží
Eva Adamczyková byla lepší

Video
Video se připravuje ...

Pavlovičová a Vodička před finále StarDance: Proč padla facka? Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

Fotogalerie
72 fotografií