Tatiana Drexler je ve StarDance téměř od samého počátku a taneční soutěž plná profesionálních tanečníků a hlavně známých tváří ji pokaždé něčím překvapí. Stejně jako byla překvapená posledním vypadnutým párem Ivou Kubelkovou a Martinem Prágrem. „Za ty roky jsem se už naučila nic neočekávat, protože diváci vždy překvapí. Tak jako v posledním kole, nestalo se to poprvé, stává se to pravidelně, že překvapí,“ přiznala Drexler v pořadu Interview ČT24.

Podle ní je totiž během soutěže hrají zásadní roli sympatie. „Myslím si, že nejenom ve StarDance, ale v tanečním sportu obecně rozhodují sympatie. I já svým tanečním párům říkám – každá technika je ti na nic, když se nedotkneš srdce a když nebudeš sympatický, nikdo ti ani tak bod nedá,“ přiznala porotkyně. Ona sama většinou hodnotí hlavně tu techniku, ale ví, že v samotném hlasování pak rozhodují právě emoce a sympatie.

Podle ní je StarDance plná překvapení a ona sama ještě nikdy netipla správné jméno vítěze. „Třeba Veronika Khek Kubařová v poslední řadě, byla jako minule Vávra. Také šla do rozstřelu a ona vyhrála! To se vůbec nedalo předpokládat. Ona dala ten volný tanec tak dojemně a tak krásně, že celé Česko sedlo k telefonům a posílalo smsky, i přesto, že se to během té soutěže nedalo vůbec předpokládat,“ dodala Tatiana, která si ani tentokrát nedovolila tipnout jméno letošního vítěze. O tom rozhodnou diváci už dnes večer na ČT.

 

Fotogalerie
53 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Vavřinec Hradilek: Jsem rád, že nemusím říkat děkovnou řeč! Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

Anketa

Komu fandíte ve finále StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

Fotogalerie
53 fotografií