Kouzlu Ivy Kubelkové je těžké odolat. Lukáš Pavlásek s moderátorkou dokonce chtěl chodit! Jenže Iva právě randila s hokejistou Jaromírem Jágrem (51). „Bylo mi něco přes dvacet, dělal jsem takovou brigádu, kdy jsme vyklízeli budovu kousek od náměstí Republiky. A najednou koukáme, dole šla Iva Kubelková s Jágrem. Všichni tehdy říkali: ‚Hele, čumte, Kubelková!‘ A všichni jsme čuměli,“ vyprávěl Pavlásek.

Bavič je nicméně do modelky zakoukaný dodnes. „Iva je moje slabá záležitost. Vždycky se mi líbila, je to kus. Já ji vždycky tajně miloval,“ prozradil. Dokonce ji ocenil hned třemi „plácačkami“ s číselným hodnocením, a tak jí dohromady udělil hned 16 bodů. Ostatně ani Dědík se nedržel zpátky a udělil 10 za oba tance s prohlášením: „Je pro mě vítězka letošního StarDance.“ Také dodal, že si přál s ní tančit, ale nevyšlo mu to, protože je pro něj příliš vysoká.

Roztřesená kolena

Pavlásek si připomněl atmosféru StarDance v jubilejním 100. díle, kam přišel podpořit taneční páry. Mezi nimi hlavně Ivu. Během večera se rozhodl využít příležitosti a s Ivou si promluvil. A Pavlásek z ní byl celý pryč a během rozhovoru se mu dokonce roztřásla i kolena! „Když ji vidim, je to tam, malinko, malinko se mi rozklepou kolena.“

Dokonce si uvědomil, že kdyby nabídka do StarDance přišla znovu, klidně by si to rád zopakoval. „Kdyby byla možnost jít znova, bez váhání bych šel. Opravdu, teď bych měl jiné zkušenosti a šel bych trochu jinak na to. A ten adrenalin okolo toho, to mě baví,“ netajil se Lukáš.

Více se dozvíte v BleskDance s Markem Dědíkem.

Anketa

Komu fandíte ve finále StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

 

Video
Video se připravuje ...

Tajná láska baviče Lukáše Pavláska: Přiznal sympatie k modelce Kubelkové Blesk TV

Fotogalerie
113 fotografií