Před prvním přímým přenosem na pražském Výstavišti hovořil o tom, že je připravený porvat se o titul krále parketu i se svou ženou Evou Adamczykovou (30) a nedat jí nic zadarmo.

Válka s porotou

Po třetím vystoupení se naopak, rozmrzelý ze známek od poroty, nechal slyšet, že ho kritika obírá o elán a zbytek soutěže odtančí tzv. »na Pavláska«, tedy ve stylu »šlapače zelí« komika Lukáše Pavláska (45).

Pak předvedl soutěžního ducha a ve čtvrtém soutěžním kole vyšmikl s Lenkou Norou Návorkovou (32) pěkné paso doble, ani vlídnější hodnocení ho ovšem od černých myšlenek neuchránilo. „Dnes jsem si zrovna říkal, jak silné máme spolutanečníky a že bychom se možná mohli připravit na vypadnutí,“ překvapil na Instagramu sympatický hrdina seriálu Kukačky. „Navíc už jsme si prošli vším – od expozice, kolize, přes krizi až po katarzi. S naším tancem jsem ale spokojený,“ dodal Adamczyk.

Nežárlím...

To, že porota chválí nejvíc jeho ženu – světovými a olympijskými medailemi ověnčenou snowboardcrosařku, ho ale nechává v klidu. „Proč bych na ni, proboha, žárlil?! Přeju jí to! Je výborná a jsem rád, že to porota vidí,“ řekl Blesku Marek. Jak se nejen manželům Adamczykovým povede v pátém kole, můžete sledovat už dnes od 20:10 na ČT1.

Vzdala to i Švandová

Marek Adamczyk není jediný, kdo během StarDance ztrácel chuť pokračovat. Jana Švandová (76) to hned v první řadě dobrovolně vzdala a po třetím kole prosila diváky, ať už jí neposílají hlasy. „Potom mě to mrzelo. Ale byla jsem už strašně unavená a věděla, že to fyzicky nedám, že by to byla hrozná křeč. Pan režisér mi tenkrát říkal: Jano, ještě vydrž, máš hodně hlasů od diváků! Ale nevydržela jsem to...“ zavzpomínala pro Blesk herečka na podzim 2006, kdy se Zdeňkem Fenčákem opravdu po 4. kole vypadli.

Anketa

Kdo vyhraje StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

Video
Video se připravuje ...

Marek Adamczyk po StarDance: Naštvaný jsem maximálně na sebe 

Fotogalerie
51 fotografií