Do Brna zamíří česká zpěvačka a držitelka Ceny Thálie Dasha. A to není vše. Přijede také slovenská skupina No Name a pořádný hudební hurikán přiveze zpěvák Dalibor Janda. Večer uzavře rakouská kapela MAmusic, která pravidelně hraje na Vídeňském plese.

Delikátní pokrmy, šampaňské, nápaditá produkce i několik koncertů v řadě. To je královský Ples jako Brno, na který každým rokem do moravské metropole míří hosté z celého Česka. Dva měsíce před událostí hlásil ples vyprodáno.

Video
Video se připravuje ...

Gabriela Partyšová poprvé s novým partnerem! A šperky za miliony Markéta Reinischová

„Ples jako Brno je o posouvání hranic. S každým ročníkem se snažíme pozvednout laťku zase o kus výše. Není to jen o hudebním programu, který bude i letos našlapaný, ale také o detailech v produkci celého večera. Aktuálně pracujeme na plesovém menu, jehož tvorba zabere několika šéfkuchařům více než tři měsíce. Ples jako Brno je zážitkem na každém kroku a ani u 11. ročníku tomu nebude jinak,“ říká jeden z organizátorů Plesu jako Brno Tomáš Pakosta.

Hosté se mohou těšit na několik koncertů během jediného večera. „Na Plesu jako Brno přivítáme oblíbeného českého zpěváka Richarda Krajča či dechberoucí orchestr Moondance, který je známý také z televizní soutěže StarDance. Do Brna zamíří i zpěvačka Dasha, držitelka Ceny Thálie z roku 2010. Od slovenských sousedů k nám svou show přiveze skupina No Name. A velmi se těšíme na vystoupení zpěváka a textaře Dalibora Jandy,“ odtajňuje perly z hudebního programu produkční Plesu jako Brno Ludmila Bušová s tím, že během večera bude pro hosty připraveno i několik dalších překvapení, která nebudou dopředu odhalena.

Na plesovém menu se bude podílet i mistr Zdeněk Pohlreich. Kromě nabitého programu patří k Plesu jako Brno vytříbený catering. O promyšlené plesové menu se od prvního ročníku stará brněnská restaurace Valoria, která se pyšní třicetiletou historií.

Chybět opět nebude dobročinná aukce, díky níž Ples jako Brno pomohl za posledních 10 ročníků částkou přesahující 10 milionů korun. „Věříme, že i během 11. ročníku pomůžeme tam, kde je potřeba. Spolupracovat budeme opět s nadacemi, které podávají pomocnou ruku seniorům i dětem. Za předchozí ročníky ples pomohl částkou přesahující deset milionů korun,“ uzavírá jeden z organizátorů Plesu jako Brno Bedřich Snášel. Moderátorem aukce i celého večera bude Libor Bouček.

Fotogalerie
77 fotografií