Herečka Anna Polívková na sebe strhla pozornost nejen kvůli novému účesu, kdy vlasy razantně zkrátila a zbavila se zářivé blond, ale také díky průsvitnému třpytivému roláku. K němu zvolila černou pouzdrovou sukni, v níž vynikla její super štíhlá postava.

To ostatní dámy přišly rovnou ve večerních šatech. Herečka Gabriela Mikulková se zahalila celá do bílých šatů a upozorňovala na sebe svými bujnými vnady, Zuzana Stavná zase zářila v červené róbě a herečky Tereza Dočkalová a Mariana Prachařová vsadily na černou. 

Hlavní hvězdou večera byl Kryštof Hádek, kterého na premiéru kupodivu nedoprovodila jeho slovenská kolegyně v hlavní roli Kristína Svarinská. Hádek byl ale i tak v obležení samých krásných žen. 

Chyběla i Taťjana Medvecká, kterou před pár dny herečtí kolegové z placu překvapili obřím dortem k 70. narozeninám. 

Premiéru si nenechal ujít ani Milan Peroutka, který se barevně sladil se svým manželem Dominikem. Oba si vyšli v kombinaci černé a fuchsiové. Peroutka k filmu nazpíval úvodní píseň, proto nemohl chybět. 

A po dlouhé době se ve společnosti ukázal také herec, známý především ze seriálu Vyprávěj, Ondřej Veselý, který se pochlubil novou mladou a krásnou přítelkyní. 

 

Video
Video se připravuje ...

Taťjana Medvecká: Moje duše je mladá, tělo ale už skopičiny nezvládá Lucija Veselá

 

Fotogalerie
42 fotografií