Milan s Dominikem a buldočkem Bohoušem bydlí v jednopatrovém bytě s obří terasou. A právě na ní nechali postavit pět metrů vysoký strom, který společně ozdobili.

Byli jsme kupovat stromeček domů, ale pak nás napadlo, že se zeptáme, jaký mají nejvyšší, a bylo rozhodnuto. Museli nám ho přivézt a vynést do čtvrtého patra. Měli jsme strach, aby při větru nespadl, tak ho napevno přikotvili, a pak nastalo společné zdobení. Samozřejmě se to bez vysokých štaflí neobešlo. Jeden stromeček máme na terase a druhý v obýváku,“ pochlubil se Blesku Peroutka, pro kterého letošní Štědrý večer není s manželem první.

Video
Video se připravuje ...

Milan Peroutka - Vánoce Markéta Reinischová

Jsou to naše druhé společné Vánoce, loni jsme to tajili a fotku ze zdobení bytu jsem nedal. Na Štědrý večer zveme obě rodiny k nám, pak se se svou rodinou přemístíme k nám do Záběhlic, budeme společně zpívat koledy, bude to krásný. Hned 25. prosince odlétám s Domčou do tepla,“ přiznal zpěvák.

Registrovaní partneři s radostí podpořili křest kalendáře Psí život 2024, který už 14. rokem udělala herečka Patricie Pagáčová. V kalendáři jsou osobnosti vyfocené se svými pejsky.

Peroutka je v jednom kole, před několik dny se vrátil z Nepálu, kde byl jako ambasador speciální školy pro postižené děti Smiling Crocodile, v neděli odzpíval svůj vánoční koncert, kde představil společný duet s Aničkou Slováčkovou, a čekají ho další akce.

Fotogalerie
68 fotografií