„Vila s vnitřním bazénem v klidné části Slivence. Nadstandardní materiály – mramorové podlahy, kvalitní dubové podlahy, italská dlažba,“ uvádí inzerát. Kdysi tu bylo živo. Nejdřív ale Šárce zemřel manžel, obě její dcery už mají svůj život, a tak je dnes Šárka Grossová často v obřím sídle sama.

Moc drahé!

Samotu by ještě zvládla, hlavní problém je ale jinde. „Asi si málokdo dokáže představit, jak je náročné takový dům financovat, a proto je nutné ho prodat,“ přiznala Blesku Grossová. Po smrti manžela stále nenašla nikoho a i z toho důvodu přistoupila na myšlenku, že v menším jí bude lépe.

Dům snů!

Dům v pražském Slivenci Grossovi koupili asi za 14 milionů. Po několikaleté rekonstrukci se jeho hodnota vyšplhala na částku zhruba 40 milionů. „V současnosti by vila mohla mít prodejní hodnotu 60 až 70 milionů,“ uvedl pod příslibem anonymity odhadce. Na inzertním webu, kde se vila nabízí k prodeji, částka uvedena není.

Tři byty

„Z peněz z prodeje pořídím bydlení pro každou z nás. Bude to společný dárek ode mě a od Standy pro holky do jejich začátku,“ přiznala dojemně Grossová, která podle svých slov žádný velký luxus pro život nepotřebuje. Sama už v minulosti ukázala, že se umí v práci obracet a na to, co v životě potřebuje, si umí sama vydělat.

Fotogalerie
39 fotografií