Medvecká před více jak dvěma týdny oslavila sedmdesátiny. Na velké oslavy si nepotrpí, ale to odmítli respektovat její kolegové z komedie Lítá v tom. Setkání s tvůrci se konalo v pražském Planetáriu, ale než přijela Taťjana, tak vše připravili tak, aby si myslela, že si spletla místo. 

„Když přijela paní Medvecká, tak jí paní na vrátnici řekla, že je tam soukromá akce a zavřela jí dveře před nosem. Bylo vidět, že je v šoku a chce hned odjet pryč. Ale pak se dveře prudce otevřely a s jekotem se vyhrnuli herci,“ řekl Blesku jeden z účastníků setkání.

Video
Video se připravuje ...

Herečka Taťjana Medvecká: Jsem babičkou na baterky Gábina Maryskova, Elmer Carvalho

V tu chvíli by se v herečce krve nedořezal, s rukou na čele jen nechápavě zírala, co na ní kolegové ušili. Nechyběly pugéty, velký dort se svíčkou a zpěv narozeninové písně Happy Birthday. Po sfouknutí svíčky Taťjana všechny upřímně objala, ať už svého filmového syna Kryštofa Hádka(41) nebo Kristínu Svarinskou(34), která je v komedii těhotná. 

Zřejmě proto jí Medvecká okukovala břicho, která momentálně nemá. Romantický snímek debutujícího režiséra Tomáše Dianišky(39) přijde do kin v prosinci.

Fotogalerie
44 fotografií