Začínala s třetím nejhorším kurzem, moc nemluvila a znali ji jen diváci seriálových Kukaček, kde si střihla vedlejší roli. Příběh herečkyDariji Pavlovičové (22) ve StarDance tak trochu připomíná pohádku o Popelce. Svého prince v show herečka sice nenašla, byť se šuškalo, že mezi ní a ženatým tanečníkem Dominikem Vodičkou(27) je něco víc než přátelství, zato se neuvěřitelně proměnila.

Vyrostla – a jak!

Podle Dědíka je Darija jasnou adeptkou na výhru. „V prvním dílu byla nevýrazná. Bála se pohybu, ale za těch devět dílů se velmi zlepšila. Jak technicky, tak výrazově,“ chválí herečku bývalý tanečník, který se zúčastnil StarDance pětkrát a nyní soutěž komentuje pro Blesk v pořadu BleskDance aneb Na otočku s Markem Dědíkem. „Získala taneční jistotu a velkým způsobem tanečně vyzrála. Jsem přesvědčený, že vyhraje!“ míní Dědík.

Nejmenší šance

V neprospěch Adamczykové a jejího tanečníka Jakuba Mazůcha (35) podle jeho mínění paradoxně hraje i to, že je všichni mají od začátku za jasné favority. Nejmenší šance na výhru má podle Dědíka vodní kajakář Vavřinec Hradilek (36). „Dostal se tam jen díky sympatiím diváků a díky své síle, která je jeho předností. Ale myslím, že se dostatečně nezvládl naučit taneční kroky a neudělal tak velký posun,“ konstatuje Marek. Jak finále dopadne, sledujte dnes, tj. v sobotu 16. 12. 2023 od 20:10 na ČT1.

Herečka Darija Pavlovičová (22) a Dominik Vodička (27) 

Darija před svým účinkováním neviděla ani jeden díl StarDance! Vůbec tak prý netušila, do čeho jde. Její tanečník už jednou StarDance vyhrál – v roce 2019 přebíral trofej pro nejlepší pár s herečkou Veronikou Khek Kubařovou (36), v předešlém ročníku tančil se zpěvačkou Terezou Černochovou (50).

Video
Video se připravuje ...

Eva Adamczyková: Po StarDance nebudu vědět, co se sebou! Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

Snowboardistka Eva Adamczyková (30) a Jakub Mazůch (35)

Když prý Eva viděla Jakuba poprvé na tiskovce, cukaly jí koutky. „Když jsme s Markem viděli fotky z té tiskovky, všichni tam pózovali normálně, jen Kuba ne. Říkali jsme si, že je nějaký divný týpek, a pak mi byl přidělen,“ přiznala Eva. „A já jsem zase volal své ženě a říkal jí – hlavně nechci tu Adamcyzkovou, to je nějaký blázen!“ smál se Jakub. Několikanásobný medailista v latině je pro StarDance novou tváří. A hned si všechny získal svými nápady.

Kajakář Vavřinec Hradilek (36) a Kateřina Bartuněk Hrstková (36)

„Na tom je nejkrásnější, že to má konec,“ vtipkoval o svém postupu do finále olympijský kajakář a jediný muž v poslední trojici. Ostatně kvůli tréninkům na finále musel v týdnu rušit i spoustu svých povinností, takže zjevně nepočítal, že by se dostal tak daleko! Jeho tanečnice Kateřina je ve StarDance úplně poprvé a bojuje s obrovskou bolestí svalů.

»1,72 milionu«

  • Tolik diváků sledovalo minulý týden StarDance.
  • Video
    Video se připravuje ...

    Šéf programu ČT Fridrich v Hráčích: StarDance bude i za rok. A co Kostková a Eben? hrc, Fameplay Live/Blesk, Vera Renovica

Sportovci to zatím nedávali...

  • V historii StarDance se sportovcům zatím moc nedařilo, vyhrát se podařilo jen dvěma: v roce 2007 akrobatickému lyžaři Aleši Valentovi(50) a v roce 2012 atletce Kateřině Baďurové (40)! V soutěži přitom tančilo 18 sportovních hvězd, z nichž 12 má doma olympijskou medaili.

Co na finále říkají bookmakeři?

osobnost   »   kurz na vítězství  »  objem sázek*

  • Eva Adamczyková » 1,43 » 66 %
  • Darija Pavlovičová » 2,80 » 11 %
  • Vavřinec Hradilek »18,00 » 2 %

*Pozn: Procento všech vsazených peněz od začátku letošní série.

Anketa

Komu fandíte ve finále StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

4 FINÁLOVÉ TANCE A VELKÝ NÁVRAT VYPADLÍKŮ

  • Kromě tří finalistů se dnes v sobotním finále na parket v krátkosti vrátí a ještě jednou zatančí všichni letošní účastníci.
  • O vítězi se rozhodne v průběhu tří hodin, bodovat bude porota i diváci prostřednictvím SMS zpráv.
  • A co se bude tančit? Eva, Darija a Vavřinec budou muset předvést čtyři taneční vystoupení – svůj nejlepší standard, nejlepší latinu, nejlépe bodovaný tanec vůbec a nakonec i oblíbený freestyle (volný styl).
  • Na konci večera pak moderátoři Marek Eben (65) a Tereza Kostková(47) vyhlásí vítěze.

Programový šéf ČT exkluzivně pro Blesk: Tančit se bude i za rok!

Příští řada StarDance bude hned za rok! V pořadu Hráči na Blesk.cz to prozradil šéf programu ČT Milan Fridrich. (53). „Ano, je v plánu,“ řekl exkluzivně Blesku, než ČT odtajní tuto novinku divákům.

Sotva dnes večer zhasnou televizní kamery, tvůrci už začnou pomalu, ale jistě hledat nové tváře pro příští řadu. „Myslím, že letošní ročník ukazuje, že pořád je odkud čerpat lidi, kteří diváky extrémně baví, a že to pořád dává smysl,“ míní Fridrich.

V zákulisí se také proslýchá, že Marek Eben a Tereza Kostková už toho mají dost a že by rádi předali štafetu někomu jinému. „U Marka Ebena jsem to slyšel už několikrát,“ řekl v Hráčích Fridrich. A přidal i historku, jak se moderátor před taneční sezonou křižuje už v rámci karlovarského filmového festivalu. To, že by měl opustit StarDance, je ale nepravděpodobné. „O tom nevím nic!“ tvrdí programový šéf ČT.

Fotogalerie
76 fotografií