Je jasné, že Andrea byla vyděšená, když její maminka Ester přijela ze Slovenska do Čech na návštěvu a místo společných chvil, volali záchranku.

„Najednou se jí udělalo opravdu špatně, dokonce upadla, tak jsme okamžitě zavolali záchranku. Bohužel se po vyšetření v plzeňské nemocnici ukázalo, že mamka má velký zdravotní problém. Zařídili jsme jí v Praze nejlepší nemocnici, kde je už čtyři týdny hospitalizovaná,“ svěřila se Blesku Andrea, která s manželem a dcerami Vanessou a Josefínou trávila víkend ve Špindlerově Mlýně.

Video
Video se připravuje ...

Verešová o smrti Patejdla: Bylo to pro mě nečekané, vzpomínám s láskou David Turek, Elmer Carvalho

Prognózy byly nemilosrdné a padlo slovo rakovina jater. Ale poslední vyšetření a výsledky naštěstí dopadly dobře a rakovinu nepotvrdily.

„Maminku už pustili z nemocnice a cítí se dobře. Měli jsme o maminku velký strach,“ svěřila se Verešová, kterou trápilo, že by mamka s nimi nebyla na Štědrý večer, jak tomu bylo doposud. „Každý rok se všichni scházíme u nás doma v Přešticích,“ dodala kráska.

Uznávaná právnička a exekutorka JUDr. Ester Verešová je vdova, její manžel univerzitní profesor RNDr. Ondrej Vereš před dvěma roky podlehl covidu.

Fotogalerie
62 fotografií