Eva Adamczyková (30) a Jakub Mazůch (35): Jí v předklonu

Než nováček mezi tanečníky StarDance udělal první krok na parketu během živého přenosu, hlásil, že několikaměsíční tréninky ho zbavují kil. Největší změna na jeho těle byla patrná v devátém semifinálovém kole, kdy si se snowboardcrossařkou oblékli kostýmy z prvního dílu.

„Musel jsem si nechat zúžit kalhoty,“ svěřil Aha! Mazůch. Oblékl by je totiž dvakrát. „Kuba opravdu hodně zhubl,“ smála se Adamczyková. „Během přenosu mi párkrát kručelo v břiše, člověk se často zapomene najíst, a už ho ženou na parket,“ dal k dobru tanečník. Soutěžící mají sice v zákulisí spoustu dobrot, ale v kostýmech je nepatřičné jíst.

„Ano, hlídají nás,“ potvrdil Kuba. Eva ho ale hned opravila: „Já v kostýmech jím – sice v předklonu, ale jím!“ smála se. I ona má ale několik kil dole. „Všichni jsme museli zhubnout, to jinak nejde. Nic extra. Taky jsem měla nějakou tukovou zásobu, my zimní sportovci nemusíme být vysekaní. A když není co hubnout, tak začnou hubnout svaly,“ dodala olympijská vítězka.

Video
Video se připravuje ...

Eva Adamczyková: Po StarDance nebudu vědět, co se sebou! Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

Vavřinec Hradilek (36) a Kateřina Bartuněk Hrstková (36): ZTRÁCÍ SVALY

Z proměny svého těla nemá moc velkou radost kajakář, který musí hned další týden začít přípravu na závody. Kvůli tanci totiž shodil nejen tuk, ale i svalovou hmotu, protože jde o jiný typ pohybu než při pádlování. „Vrškem těla toho nedělám tolik, ale udržuji se také mimo StarDance. Fyzicky jsem na tom opravdu velmi dobře,“ říká Vávra, který je vyhlášený svými akrobatickými zvedačkami a svou tanečnici uzvedne i na jedné ruce.

„Mám modřiny po celém těle. Vávra, když stiskne, tak pořádně!“ směje se Kateřina, která poslední týdny zápolí se svalovou únavou a musí chodit i k fyzioterapeutovi. Na jejím těle není taková proměna vidět, byť i ona má propadlejší tváře. Krom svalů ale už nemá moc co hubnout. Už před začátkem show měla kolem 40 kilo, a kdyby ještě zhubla, byla by průsvitná jako bílá paní...

Darija Pavlovičová (22) a Dominik Vodička (27): MINUS 8 KILO

Oba patřili k nejútlejším účinkujícím v celé show, hubnutí se kupodivu týká ale i jich. Kudrnatá herečka zase takový přehled nemá, i když oblečení je volnější i jí. „Nevážím se, takže nevím,“ tvrdí Darija. Nahlas ale nemluví ani o zdravotních těžkostech, kterými si ve StarDance kolo za kolem procházela.

Doktor jí naordinoval vitaminové infuze, protože onemocněla a musela trénovat i s horečkou. Dominik je v tomto ohledu sdílnější. „To já se zase vážím a kalhoty jsem si zmenšil o velký kus. Zhubl jsem osm kilo,“ šokoval útlý tanečník. „Podívejte se na mě v prvním kole, jak jsem byl tlustý. Teď jsem podvyživený, nemám žádný podkožní tuk – a to taky není dobře,“ překvapil Dominik, který je přitom na tancování zvyklý. Na takový záhul ale ne!

Jak to vidí bookmakeři

TANEČNÍ PÁR                                         KURZ

  • Eva Adamczyková a Jakub Mazůch 1,43
  • Darina Pavlovičová a Dominik Vodička 2,80
  • Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartůněk Hrstková 18,00

Scénář dnešního vyvrcholení soutěže 4 x 4 tance! I návrat vypadlíků...

  • Kromě tří finalistů se na parket v krátkosti vrátí a ještě jednou zatančí letošní účastníci. O vítězi se rozhodne v průběhu dvou hodin, bodovat bude porota i diváci prostřednictvím SMS.
  • A co se bude tančit? Eva, Darija a Vavřinec budou muset předvést hned čtyři taneční vystoupení – svůj nejlepší standard, nejlepší latinu, nejlépe bodovaný tanec vůbec a nakonec i unikátní freestyle (volný styl).
  • Na konci večera pak moderátoři Marek Eben (65) a Tereza Kostková (47) vyhlásí vítěze.

Fotogalerie
124 fotografií

Anketa

Jste spokojeni s letošní vítězkou StarDance?

Darija Pavlovičová si to zaslouží
Eva Adamczyková byla lepší