Tanečník a vítěz StarDance z roku 2019 Dominik Vodička zpočátku vůbec netipoval, že by k němu do páru měla přibýt herečka Darija Pavlovičová. „Když jsme se ze začátku potkali, tak jsem se bál, že na to nebude mít, a teď čumím,“ vysekl jí poklonu Vodička v pondělním Livestreamu StarDance. Ač si oba pochvalují, že mají stejný cit pro hudbu, což jim během tréninků dost pomáhá, občas v tělocvičně létají blesky.

„Někdy to skřípe. Přiznám se, že když jsem v procesu a něco tvořím, tak se na mě nesmí mluvit a potřebuji svůj klid. Jsem pyšný na to, že to se mnou zvládá, protože to byly těžký časy,“ netajil se občasnými roztržkami Vodička. Malé třenice přisuzují také rozdílnému znamení zvěrokruhu. „Já jsem panna, ona je štír. Někdy ji do toho štíra dostanu a pak dostanu ťafku,“ přiznal Dominik.

A to se pak tanečník neudrží a droboučká Darija dostane nálož. Obzvlášť pak, když jí něco nejde. To je z ní Vodička na nervy. „Já taky někdy dostanu ťafku, když třeba nedokážu něco pochopit a Dominik už je hrozně naštvaný a říká - Darijo, ale to už jsme dělali, máme to v každý choreografii tenhle prvek, proč to nejsi schopná za těch několik měsíců udělat!,“ uvedla Pavlovičová jeden z příkladů jejich neshod. „Taky mi jí teď v sobotu natáhla,“ doplnil ji se smíchem Vodička. „To jsem mu všechno vrátila,“ bránila se herečka, která to měla v popisu choreografie.

Emoce u Adamczykové s Mazůchem

Největší emoce ale létají vzduchem v sále, kde trénuje Eva AdamczykováJakubem Mazůchem. „U mě se to odvíjí hodně od toho, jestli jsem vyspaná a najedená. A když jsem unavená a mám hlad, tak začnu Kubovi na trénincích odmlouvat a nechci se učit nové prvky, přijde mi to nesmyslné. A jsem na něj nepříjemná,“ přiznala otevřeně snowboardistka.

„Když má hlad a je nepříjemná, s tím se pak hůř pracuje, tak já jen koukám a čekám, až ji to přejde. Tréninky jsou ten den o to méně efektivní, ale ona si to pak uvědomí a druhý den jede na sto procent,“ prozradil svůj pohled na věc Mazůch. Přiznal také, že si na její nálady musel zpočátku zvyknout. „Už jsem poznal její krizové momenty a přebral si to v hlavě, že to není mnou, ale že je to její osobní problém,“ vysvětlil.

Anketa

Komu fandíte ve finále StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

Není ale divu, že Eva občas chodí na tréninky unavená. Od začátku StarDance totiž nevynechala ani jeden svůj osobní trénink, který se týká její profese, tedy posilovnu nebo atletiku. A do toho stíhá i taneční tréninky. Takže Jakub má pro ni pochopení.

 

Video
Video se připravuje ...

Pavlovičová a Vodička před finále StarDance: Proč padla facka? Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

Fotogalerie
98 fotografií