V zákulisí se o soutěžící StarDance stará armáda kadeřníků a vizážistů, všechno ale make-upem zamaskovat nejde. Sympatický tanečník tak devátý večer odtančil s modřinou pod okem.

V roli dominy

„Vzniklo to včera během tance, asi nějakým kolenem. Při nějaké zvedačce,“ potvrdil Blesku, že modrý flek není vina nešikovného vizážisty. Během tréninků ho nerada zranila Iva. „Já už ani nevím, jak se to stalo,“ krčila rameny Kubelková, která během paso doble působila jako elegantní domina. Porotce Zdeněk Chlopčík  (66) jí dokonce vyčetl na ženu přílišnou tvrdost.

Video
Video se připravuje ...

Iva Kubelková a Martin Prágr po vyřazení ze Stardance: Co řekli? Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

Tanec na hraně

Na hraně byla ale hlavně jejich chacha v rozstřelu. „Úplně mě to rozstřelilo i v hlavě, protože jsme z parketu šli hned tančit. Normálně máme chvilku na malou rekapitulaci kroků v zákulisí,“ svěřil se pomlácený Prágr Blesku. Deváté kolo bylo pro všechny hodně vyčerpávající. Během tří až čtyř dnů se totiž museli naučit dva nové tance a jeden si oprášit z minula. Kdo vyjde ze StarDance XII jako vítěz, sledujte už nadcházející sobotu od 20:10 hod. na ČT1.

PRO NÁS JSI KRÁLOVNOU!

„Pro nás se stala Iva královnou tanečního parketu a neskutečnou inspirací! Je úžasná a celá redakce zpravodajství je na ni náležitě hrdá! Květina a poukaz do lázní je to nejmenší, čím to můžeme vyjádřit,“ sdělil Blesku Karel Voříšek (60), který Kubelkovou včera překvapil hned na začátku pořadu Showtime, který moderuje na Primě.

BLESK Víte, že...

  • Tento týden čeká diváky Grand Finále StarDance. Tři nejlepší páry zatančí tři tance. Svůj nejlepší standard, svou nejlepší latinu a freestyle.

Anketa

Komu fandíte ve finále StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

Fotogalerie
85 fotografií