Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Hodnocení finále StarDance očima Marka Dědíka: Přecitlivělý Vodička, chybějící Kubelková a zklamání na závěr

/
  • Tanečník Marek Dědík zhodnotil finále a vítěze letošní StarDance.
    18. prosince 2023 ● 05:00

    Jak řekl, tak se stalo! Profesionální tanečník Marek Dědík (40) znovu potvrdil, že má dobrý odhad. Už před finále totiž říkal, že vítězkou bude podceňovaná herečka Darija Pavlovičová (22). Kartami podle něj ale mohla zásadně zamíchat vyřazená Iva Kubelková (46), která šanci nedostala…

  • 1.

    Chyběla Kubelková

    Celý večer byl podle pětinásobného účastníka show úžasný a nabitý skvělými čísly, finále ale utrpělo absencí nádherné moderátorky ve finále. „Mohlo to být mnohem napínavější, kdyby se do finále probojovala Iva, která nás opustila v semifinále. Protože by se rozhodovalo mezi třemi ženami na vysoké, až profesionální taneční úrovni,“ říká Dědík, pro kterého novopečená královna parketu Darija Pavlovičová (22) není překvapením.

  • 2.

    Přecitlivělý Vodička?!

    Už jsem to předpovídal před finále. Na sociálních sítích se Dominik celkem ostře vyjadřoval, jak Darju všichni podceňovali... Ale to není pravda. Nikdo je nepodceňoval, opravdu to tak bylo. Na začátku byla nevýrazná, zakřiknutá, nejistá a hodně vyplašená. Kolo od kola se ale zlepšovala,“ vysvětlil Marek pro Blesk s tím, že postupně získala jistotu v tanečních krocích a osvojila si technické dovednosti jednotlivých tanců.

     

    Největší výrazovou a emoční změnu zatancovala v 8. kole, kde předvedla neskutečnou změnu výrazu, prožitku a nával emocí. V semifinále už byla naprosto dokonalá a sebejistá tanečnice,“ dodal.

     

  • 3.

    Závěrečné zklamání

    Pavlovičová udělala největší pokrok a vývoj osobnosti, jakou StarDance v tomto ročníku nezažila, a proto zvítězila. Zaslouženě vyhrála. Během jejího freestylu vůbec nebylo poznat, kdo je profesionál a kdo amatér,“ uvažoval nahlas Dědík, který se v soutěži s farářkou Martinou Viktorií Kopeckou (37) protancoval v roce 2021 až na stříbrnou příčku.

     

    Zklamáním pro Dědíka ale byla závěrečná choreografie všech párů. „Postrádala energii, nápad a vtip. Bylo to takové očekávané taneční vystoupení,“ shrnul. Jak okomentoval zbylé finalisty, čtěte níže.

  • 4.

    Bronzový Vávra

    Měl to těžké „Třetí místo se dalo očekávat. V té konkurenci měl Vavřinec Hradilek těžký úkol, vlastně trochu nemožný. Celou StarDance Vavřinec prošel hlavně díky svým fyzickým přednostem, které mu pomohly zvedat a udržet svou taneční partnerku Kateřinu Bartuněk Hrstkovou. Tohle byla jeho silná stránka, kterou využil na sto procent. Horší to bylo s technickou a profesionální stránkou tance, která nebyla na vysoké úrovni po celou dobu. Do finále mu pomohli diváci a jeho přirozená, mužská sympatie. Diváky si na svou stranu získal svým osobním kouzlem.“

  • 5.

    Stříbrná Eva

    Zasloužila si vyhrát „Dovedu si představit, že Eva Adamczyková a Jakub Mazůch byli z konečného výsledku docela zklamáni. Eva ukazovala po celou dobu velmi kvalitní a technicky náročné choreografie. Od prvního kola tancovala jako taneční bohyně, udržela tuhle vysokou laťku až do finále. Její neskutečné nasazení a síla, s kterou disponovala, byla opravdu neuvěřitelná. Myslím, že za tyto výkony, co předváděla, si zasloužila vyhrát. A fanoušci na ni díky tomu nikdy nezapomenou.“

  • 6.

    VIDEO

    Video
    Video se připravuje ...

    Tajná láska baviče Lukáše Pavláska: Přiznal sympatie k modelce Kubelkové Blesk TV

  • 7.

    ANKETA

    Anketa

    Jste spokojeni s letošní vítězkou StarDance?

    Darija Pavlovičová si to zaslouží
    Eva Adamczyková byla lepší

    Fotogalerie
    81 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 14

Danda Da: Je vidět, že tomu opravdu "rozumíte". Typický "hospodský"frflal 👎

(19. 12. 2023 11:31)

Danda Da: Aaa zase jedna zhrzená závistivka. Jen to z vás srší... 👎

(19. 12. 2023 11:27)

Jana Nováková: Jsem ráda že nezvítězila sebevědomá s krásou zápa­sicí,­osva­lená,­od začátku neopravněně favorizovaná Adamczyková.To snad bych byla radši kdyby zvítězil Maršálek nebo Prachař.

(19. 12. 2023 10:57)

stellastella: Odmeny 700 K az milion pro jednoho?
Pak se divime zvysovani poplatku.
A to jsem bevidela ani 1 dil

(18. 12. 2023 19:41)

Uživatel_5701246: Ani se nemusím rozepisovat. Vše z mých pocitů napsal již 1pravda1. Přesně pod toto se mohu podepsat. Napsal, či napsala to jak bych to popsala i já.

(18. 12. 2023 14:29)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy