Tak tohle nikdo nečekal. Z outsiderů soutěže jsou královnou a králem parketu - Darija Pavlovičová jen těžko hledala slova a zajíkala se emocemi, když ji a jejího tanečníka Dominika Vodičku vyhlásili vítězi letošní StarDance

„Já vůbec nevím, co mám říct. Asi bych ty proslovy měla trochu potrénovat,“ lapala po dechu těsně po vyhlášení výsledků Darija. Když se krapet vzpamatovala, začala horečně děkovat rodičům, přátelům podporovatelům a konečně také svému tanečníkovi Dominiku Vodičkovi. Jemu na čele vyrašil pot, který se mísil se slzami dojetí. 

„My jsme byli celou dobu stranou, nikam nás nezvali, moc pozornosti nám nikdo nevěnoval,“ vyznal se ze svých pocitů Dominik Vodička. 

Anketa

Jste spokojeni s letošní vítězkou StarDance?

Darija Pavlovičová si to zaslouží
Eva Adamczyková byla lepší

Co se dělo? 

Sobota 16. prosince se nesla na České televizi ve slavnostním duchu - patřilo jí totiž finále letošní řady StarDance... když hvězdy tančí.

»Utkali« se v něm hned dva olympijští vítězové: Prvním z nich byla snowboardistka Eva Adamczyková (30), za svobodna Samková, kterou doprovázel tanečník Jakub Mazůch (35). Druhý sportovec ve finále byl samozřejmě Vavřinec Hradilek (36) po boku tanečnice Kateřiny Bartuněk Hrstkové(36). Třetím párem pak byli herečka Darija Pavlovičová (22) a tanečník Dominik Vodička (27).

A vítězným párem se nakonec stali Darija Pavlovičová a Dominik Vodička.

Na druhém místě se umístili Eva Adamczyková a Jakub Mazůch. Bronzoví byli Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartuněk Hrstková. 

Video
Video se připravuje ...

StarDance 2023: 4 NEJ podle designéra kostýmů Romana Šolce Videoredakce ženských titulů

Fotogalerie
215 fotografií