Před sebou má poslední desáté kolo taneční soutěže StarDance, do kterého se protančil po boku své tanečnice Kateřiny Bartuněk Hrstkové. Jejich krásné a vypilované zvedačky během tanečních večerů nadchly diváky natolik, že z nich udělali jedny ze tří finalistů.

A právě s tím Vavřinec příliš nepočítal. „Teď před finálem se potýkám trošku s náročnějším programem, protože já jsem to fakt nečekal, takže jsem si začal domlouvat věci, samozřejmě po StarDance, ale některé už teď do toho posledního týdne, takže to teď trochu odnáším. I hlavně moje rodina,“ přiznal Hradilek v pondělním Livestreamu StarDance.

Kromě tanečních tréninků musel tedy stíhat i domluvené věci okolo, které si nejspíš nasmlouval ohledně své profese. Fyzicky to ještě zvládá, ale psychika v posledních dnech trochu pokulhávala.

Anketa

Komu fandíte ve finále StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

„To vědomí, že je to opravdu poslední týden, mě nabíjí a fyzicky se necítím vůbec unavený. Psychicky to bylo nejhorší asi minulý týden. To byl masakr, ani ne ten přenos, ten jsem si užil. Ten týden před tím devátým přenosem byl ultra náročný,“ svěřil se kajakář s tím, že mu dají ostatní soutěžící za pravdu. V devátém kole se totiž tančily tři různé tance, a na parketu a hlavně v tělocvičně si tak museli sakra máknout.

Video
Video se připravuje ...

Vavřinec Hradilek: Jsem rád, že nemusím říkat děkovnou řeč! Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

Fotogalerie
61 fotografií