Žádný z účastníků tanečního klání neměl tolik kritiků jako Josef Maršálek. Bodrý cukrář si z toho nic nedělal, naopak si každý tanec naplno užil a díky tomu se s tanečnicí Adrianou Maškovou dostali až do osmého kola. Předvedli parádní quickstep a scénický tanec inspirovaný Indií, ale mezi poslední čtyři páry se nedostali.

„Doma u obrazovek všechny obejměte, řekněte jim, že je máte rádi, a prosím vás, nezaobírejte se s*ačkama, život je strašně krátký,“ loučil se se StarDance Maršálek.

Video
Video se připravuje ...

Utajená krize cukráře Maršálka: Útěk ze StarDance!  Reinischova,Kristl

„Je zajímavé, že hodně lidí dalo palec nahoru mému závěrečnému proslovu. To nebyla žádná vypočítavost, nebo teď jim to tady natřu a od plic vše řeknu. S tím, kdo vypadne, nikdo nepočítá, řeknou vaše jméno a vy máte tři sekundy na to se vzpamatovat a jít za Terezkou a Markem. Jsem rád, že to, co jsem řekl, jsem řekl, a že to zarezonovalo. Je vidět, že lidi přemýšlí, a já mám rád, když lidi přemyšlí,“ řekl Blesku cukrář, který se těší, až v sobotu usedne do první řady a jako divák si naplno užije přímý přenos. 

I když se Pepa vždy tvářil pozitivně a razil heslo, že si to přišel užít, krizi měl.

„Hlavně ten konec byl pro mě mentálně náročný, po fyzické stránce jsem byl v pohodě. Vemte si to, že jste hodně dlouho odtržený od rodiny. Mezi šestým a sedmým dílem jsem v týdnu ve středu měl do dvou hodin trénink, pak jsem měl do čtvrtka do deseti hodin do rána volno. Mně stálo za to sednout na vlak, jet 300 kilometrů k nám domů, pak 20 minut na vesnici, abych dvě hodiny strávil s jednou babičkou, pak dvě hodiny s druhou babičkou, přespal u sestry ve městě a ve čtyři ráno sedl na vlak a jel zpátky do Prahy. Mně to za to stálo, potřeboval jsem jet ke svým kořenům, nabít se, pozdravit lidi, které miluji,“ svěřil se Blesku Maršálek.

Anketa

Kdo vyhraje StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

„Ještě se musím vrátit k Adrianě, která mě překvapila tím, jak je ve svém mladém věku empatická. Řekla mi - ty tam musíš jet, jeď, i kdyby jsi měl přijet o hodinu pozdě na trénink, to se už nepo*ere, prostě jeď,“ dodal s úsměvem vyhlášený cukrář, který jako porotce nebude chybět ve třetí řadě show Peče celá země

Fotogalerie
83 fotografií